nyår

Smell well

Jag måste tipsa om en suverän produkt. Den heter Smell well och är en doftpåse som man lägger in i sina skor och som käkar upp fukten i skorna så de inte luktar svett. Helt fantastiska och det roliga är att företaget kommer i från min trakt, Varberg.

Jag boxas också och handskarna brukar inte lukta mumma, och det gör inte mina trädningsskor heller för den delen, de används ju många gånger i veckan. Så jag tror att jag måste beställa ett par stycken smell well påsar till, eller så får jag springa in på Intersport som är återförsäljare

Mina Nike kommer även från Intersport. Jag och en vän ägnade ett par timmar i slutet av maj på att springa runt i sportbutikerna i Göteborg för att hitta ett par snygga Nike som jag skulle kunna ha på Summerburst, då det skulle bli dans många , många timmar. Och jag kan säga att jag är helt kär, Älskar mina Nike.

Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »