nyår

Redo för soliga dagar..

Frankrike har fått en stor plats i mitt hjärta. Det var så fantastiskt att få bo i en by från medeltiden och besöka platser som människor har bott på i århundrade. Sådant är stort för mig. Jag blev helt betagen i det genuina Frankrike. Jag älskar landsbygden,fast visst har Rivieran sin charm,med storstadspuls och vackra stränder. Men det som bet sig fast djupast i mig är som sagt den Franska landsbyggden.

På bilden ser ni min fina väska som jag köpt på en marknad i en liten bergsby. Hatten den fick jag av Sussi efter att jag totalt kärat ner mig i den. Det fanns ju ingen hatt som kunde ersätta den, även om jag allt såg många hattar både på loppis och marknader!

Hoppas att ni har en härlig helg. Vi tvättar huset, och gör det redo för husmålning och fönsterbyte! Grillen ska snart dras i gång och maten intas under druvorna på terrassen. Där under druvorna kan jag ”lossas” att jag är i Provence!

Kram kram Anna

17 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »