nyår

Fjällbacka..

Hej alla glada sommarfirare! I går var jag i Fjällbacka och gjorde ett toppen reportage med Fotograf Jonas Lundberg. Vilken dag! Härligt väder, trots dyster väderleksrapport. Dagen startade kl 10:00 och slutade 24.00. Ja, det är så mina dagar som stylist kan se ut. Ett par timmar i bilen och ett par timmar i införskaffning av rekvisita, samt ett par timmar hos familjen vi gör reportage hos.  Tack goa Fjällbacka familjen för att vi fick komma! Nu har mina krav på platser jag vill bo på utökats! Med ett sommarhus i Frankrike och en sjöbod i Fjällbacka. Ler :)))! Vilket mysigt litet samhälle!
Vill passa på att önska er alla en härlig sommar. Jag tittar in lite då och då mellan semester och jobb.
Tänkte passa på att lägga ut lite efterlysningar!
1:Jag söker fina trädgårdar. Gärna sen sommarträdgårdar, men egna lösningar!
2:Fina ombonade idérika hem för julreportage.
Har du tips på hem eller trädgårdar, tveka inte att kontakta mig på anna.bjorkliden@gmail.com
Ha det så gott!
Kram Anna

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »