nyår

Hemma igen..

Vilka dagar. Fotograf Jonas Lundberg och jag har varti Stockholms trakten och jobbat flera dager. Tack tjejer för att vi fick göra reportage om era fina hem.

På kvällarna har vi hängt på någon uteserveringar och slappat av efter inteniva jobbdagar. Gamla Stan har utforskats och jag har åkt tunnelbana för första gången i mitt liv. En kraftig längtan sattes igång efter bra tåg/buss förbindelse här på landet!

I dag kommer en go vän och jag ska bara ta det soft! På skänken står mitt fantastiska Brocantefynd som jag fyndade i Frankrike. Terrinen fick byta plats med kameran i kameraryggsäcken på väg hem flyget!!Allt höll faktiskt som jag fick med mig hem, även det som låg i resväskan- då blir man glad!

Är ni sugna på egna Brocante fynd. Kika in på Sussis fina webb Butik och klicka hem några handplockade Franska brocante fynd. Ja, för fynd är det verkligen. Det är inte helt lätt att hitta saker i Frankrike. Terriner, Bolskålar och dyl står inte direkt på rad, och väntar på en!!
Ps. Jag vet att Sussi kommer sälja en stor fin vit terrin. Kanske blir den din!!

Ha en fin dag! Kram Anna

10 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »