nyår

Mitt loppisfynd

Här är mitt hemliga loppisfynd!! Jag älskar dessa gamla skänkar..Gillar de raka linjerna!!

Någon undrade hur jag målar..Jag har målat med svart oljefärg..sen två lager vit grundfärg, skavt med kniv och sandpapper..Gillar att det ser använt och gammalt ut..

Nu ska jag till jobbet, blev inringd..två personla är sjuka….

Ha det så bra.Tack för alla mejl och kommentarer ang förra inlägget..Kram Anna

39 Comments

 • Loppisliv

  Godmorgon Anna! Din skänk har allt, så lantlig i formen, rak och enkelt vacker och sen vit m shabbylook. Perfekt!! De är dessutom hemskt praktiska också de gamla möblerna. Ha en fin onsdag. Kram Paula

 • Lina

  Hej!
  Vilken fin skänk! Tack för målartipset med svart och vit färg!
  Hoppas komma i väg på årets första loppisbesök i morgon eller på lördag!

  Må så gott & ha en bra vecka!
  Kram, Lina

 • Anonym

  Den är bara såå snygg!
  Rätt behandling har den fått också.

  Vill du ha svarta ringbeslag, så finns det på Gruvgatan 13 i Falun.

  kram ingela

  ps. använder du helvitt på väggar och allt? Det är ju så snyggt!

 • Anonym

  Jag fattar inte vart du hittar alla spännande loppisar? Förstår om du inte vill avslöja alltför mkt, men har du några tips på hur jag hittar dom?

  / Anna i Kungsbacka

 • Lindesnäs-Annika

  Hej Anna,
  det var längesen jag lämnade nåt spår av mig hos dig. Hoppas att ni trivs fint i ert nya hus, det ser så fint ut. Som vanligt hittar du de finaste möblerna på loppis. Hemma hos oss står det stilla men jag hoppas på att komma igång med inredning snart, just nu är jag på jakt efter skrivbord… svårt nog…
  Ha det så himla bra, stor kram!

  Annika

 • Susanne

  Har läst och kikat ikapp mig i din blogg då jag inte varit ute på bloggrundor på ett tag. Underbara bilder. Du är så kreativ och inspirerande.
  Må så gott!
  //Susanne

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Nämen..blev du inringd..du skulle ju ha 4,5 lediga sköna dagar, så sabbar dom det..typsikt..men men sjukdomar kan man ju inte gardera sig mot. Hoppas du mår bra i alla fall.

  Din skänk är såå fin, älskar också raka lantliga linjer utan en massa ”krusidull”…

  Stor kram vännen
  Mia

 • Lisemoren

  Jeg liker så godt bloggen din. Du har en nydelig hvit stil. Det er så lekre bilder inne hos deg, og noe vakkert å hvile øynene på alle steder. Nå har jeg lest meg litt opp, hadde ikke sett de siste innleggene dine. Nydelige bilder av alle de fine stillebenene oppå skap, hyller og kommoder.

 • Maud

  Så fin den blev …skänken…du år så duktig att man nästan blir lite avundsjuk,nej inte så ,utan mera positivt , jag blir inspirerad…tack för att du delar med dej;D
  Ha det gott!
  Kraaam Maud

 • Må Gott

  Hejsan!
  Du är så duktig på att få till det!!! Jag njuter av dina bilder varje gång!
  Det blir så fint i ert nya hus och det är så roligt att följa hur det växer fram.
  Hoppas du har det riktigt gott!
  Kram Anette

 • Anonym

  Så gick det med din lediga dag…..:=)
  Vilket fint skåp du har fyndat, jag har ju oxå gjort ett liknande fynd som jag precis målat klart! Sk afota det när jag har dekorerat det.

  Kram Pernilla

 • moni

  så bra funn, den var utrolig flott!! Fin maleteknikk du har også, synes selv det er nydelig når det ser naturlig slitt ut!! Var veldig fint du hadde pyntet på den også! Ha en videre fin dag! 🙂 -moni-

 • Hulda

  Utrolig flott skap! Så heldig du har vært da. 🙂 jeg har et innlegg i dag som ligner på ditt, faktisk. 🙂 Nydelig pynta på skapet. Så herlig å kunne plante ut noe i januar. Det er jo utrolig!

 • Gårdsromantik

  Åh så snyggt – det var ju det jag missade med mitt klädskåp – det blev bara vit grundfärg – skall pröva skava lite ändå – annars går det ju att måla om.

  Kram Maud

 • gamla skolan

  Inget dåligt loppisfynd du har gjort , helt underbar skänk ! Jag hittade också en skänk på loppis förra veckan , som jag håller påatt måla vit ,den var skarpt grön . Men där är en massa krusiduller på min . Din var vacker just för att den var så rak och ren i formen . Kramar Susanne / den gamla skolan

 • Änglahem

  Morgonpigga Anna har varit i farten ser jag…här är vi inte morgonpigga för fem öre inte!

  Vad du donar och grejar! måste ju vara jätteskoj nu i nya huset. Tänker varenda vecka att NU måste jag komma iväg till dig så jag får se erat fina hus och sitta och ta igen en massa ”tjöt”*hihi*, men här är så rörigt just nu med J så orken räcker inte till hälften som är tänkt att ske. All min ork just nu går helt till att hålla ihop så att jag ska orka med. J har så svårt att sova, gråter och är olycklig på kvällarna/nätterna så här sitter hon o jag på nätterna medans huset sover….

  Jag ringer och förklarar mer.

  Ha det gott tills vi hörs!
  Kram, Ulrika

 • Ann-Catrin

  Godmorgon vännen!vilket loppisfynd så säg.. underbar med dessa raka linjer.. och rätt skavd med..
  Jasså jobba ändå.. ja så är det i dessa sjuktider. Blev oxå inringd.. men tackade nej till ett extrajobb denna vecka då jagf hade så mycket annat inplanerat!!

  KRAMAR
  Ann-Catrin

 • Lockas lilla längtan

  Vilken underbar skänk du hittat Anna! Extra fin blev den efter din varsamma ommålning förståss! (Varsam med kniv?? Fniss*) Vad är det vita för typ av färg? Är den helmatt eler är det ngn luster i ? Den ser ut som siden…

  Kram Veronica

 • Mia

  Jättefint, ja du har verkligen gjort en massa fina loppisfynd. Skänken är så fin, så fin.

  Här i krokarna hittar man sällan nåt sånt tyvärr.

  Kram Mia

 • Lilla huset på prärien

  Jamen så tjusigt!! Jag gillar också möbler med de enkla raka linjerna. Står faktiskt ett skåp i uterummet som jag håller på med. Målar med linoljefärg så det tar en himla tid bara… Jaja… ingen fara med det. Det blir ju färdigt när det blir färdigt!

  Ha det bra på jobbet! Själv ska jag se om jag kan få iväg mina små till dagis 🙂

  Kram Jenny

 • LantlivsAnette

  Gomorron Anna !
  Vaa…har jag missta ett inlägg !!
  Åhh vilka fina planteringar du gör där på din underbara altan..sååå fint !

  Och jisses vilken underbart vacker skänk, den har allt som en skänk ska ha, raka rena linjer…också nu vitfärg !! Kanon snyggt..
  Jahapp, ny vecka och nya tag..ja..
  Kolla in hos mig sen..man tror inte det är sant..
  Kraam Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »