recept

Kantarellsoppa

 Vilken härlig eftermiddag jag har haft. Det blev en långpromenad i skogen som resulterade i frisk luft, motion och två korgar med svamp.

När svampen var rensad som gjorde jag kantarellsoppa och lchffrallor.

Här hittar ni receptet på soppan.

Ha det så gott/Anna

4 Comments

 • Veronica

  Hej Anna!

  Jag har inte bloggat eller varit "inne hos dig" på drygt tre år. Jösses vad du och din blogg har utvecklats! Ser riktigt proffsigt ut både foton, blogg och inläggen du gör och vad jag förstår går det bra för dig även med jobb. Grattis tillframgången! ☺️

 • Anonym

  Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »