nyår

Kosta Boda Art hotel

Fotograf Carina Olander och jag är nyss hemkomna efter att ha varit på en jobbturné i Småland. Vi har mött härliga människor och sett fantastiska hus.
Som grädde på moset har vi bott på Kosta Boda art hotell. Det är ett supertrevligt hotell beläget mitt i glasriket Kosta. Hotellet ligger omgärdat av vacker natur och ett shoppingstråk med outlet butiker som bl, a säljer glas i från Orrefors och Ittala, produkter som tilltalar mig extra mycket, då jag är svag för vackra glas.
Kosta boda Art hotell är ett fem stjärnigt spa hotell, som är vackert inrett med glaskonst av kända konstnärer som Anna Ehrner, Göran Wärff, Bertil Vallien, Ulrica Hydman -Vallien, Kejll Engman, Åsa Jungnelius, Ludvig Löfgren.
Vi avslutade en intensiv jobbdag med bad i hotellets härliga spa-avdelning, härligast var helt klart badet under öppen himmel i hotellets jazzuci.
Ha det så gott/Anna
”Inlägg i samarbete med Kostaboda Arthotell.”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »