mina reportage,  resedagbok,  sponsrade inlägg

Marockostyle

 I tisdags gjorde vi ett studiebesök i två butiker som är leverantörer åt Marockodesign och tittade på sortimentet där. I en av korgstolarna låg mina favorit kuddar som Marockodesign säljer. Kuddarna är tillverkade av gamla mattor och har en fantastisk struktur.

#iphonefoto

Boheminastyle vad är det egentligen? Boho,Bohochic, Marockostyle är ord som försöker beskriva en inredning i softa behagliga färger som ger en ”layback” känsla, en mix av jordnära färger och olika strukturer.

Personligen så tycker jag mycket om denna stil. Jag älskar jordfärger, softa nyanser som ger lugn och ro. Naturtoner och accessoarer i ljust trä, korgar, krus och urnor, behagliga brunbrända toner tillför otroligt mycket.

Adderar man sedan några få svarta detaljer, som tex ränder på en kudde, ett vackert orientaliskt mönster i svart på en kudde eller överkast, en kant i svart på en matta, så tillför man tyngd till den ljusa inredningen. Det man kan ha i åtanken är att om det blir för mycket svarta detaljer så blir känslan ofta lite hård och kantig, balansen mellan svart och vitt är hårfin.

Ha det så gott/Anna

”addlinks”

5 Comments

  • Appepum

    Screening, or testing for early cancer or precancerous cells takes advantage of that long time frame discount cialis His investment vehicle, Bezos Expeditions, is invested in a number of companies including Twitter and Business Insider

  • Anonym

    Hei. Er innom bloggen din hver dag, siden den er så inspirerende. På bilde nr 5 er det et stoff bak tre puter.
    Det hadde vært fint til å trekke på en hodegavl. Er det å få kjøpt? Jeg bor i Norge. Hilsen Kari.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »