mina reportage,  resedagbok,  sponsrade inlägg,  vardagsrum

Bloggar för fullt..

Foto Sandra Nilsson (iponefoto)
Hamam handduken på bilden är i från Marokodesign och är superskön i kvalitén redan innan tvätt, men efter två till tre tvättar är den helt fantastisk. Marackodesign har ett stort utbud av Hamam handdukar i sitt sortiment till oerhört bra pris. Årets julklapp kanske?
Mitt uppdrag på Marockodesigns inköpsresa har varit att jag skall blogga om resan och fungera som inrednings rådgivare, ge tips om vad som är inne och populärt i inredningsväg. Pläden nedan som jag berättade om i förra inlägget är en produkt som jag och Sandra har ”promotat”,då Pompom blanket är superhett.

De senaste veckorna har jag knutit många nya kontakter,där företagen vill anlita mig inom pr och marknadsföring.

Vill du som företagare anlita mig för inredningsrådgivning och pr inom socialamedier?
Kontakta mig i så fall på anna.bjorkliden@gmail.com så diskuterar vi allt runt uppdraget. 


Trevlig kväll/Anna

”addlinks”

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »