mina reportage,  resor,  sponsrade inlägg

Svalka av sig

Hamam handduken som Sandra har på sig kommer i från Marokodesign,
 som har ett stort urval av handdukar 

Jag hade lämnat min systemkamera hemma och fotade resan med min iphon 6, smidigt och helt ok bildkvalité för webb. Men inget går ju upp mot att fota med en vanlig kamera så jag fick låna Sandras kamera och fotade henne när hon skulle bada. Det blev riktigt fina bilder, inte svårt när man har en så vacker modell att fota.

Det fanns en liten pool i Raiden som vi bodde i. Sandra hade ont av värmen och hoppade gärna i för att svalka sig. Jag tog istället varje tillfälle i akt att tillbringa tid på takterrassen. Det gällde att passa då de lediga stunderna var få.

Ha det så gott/Anna

”addlinks”

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »