mina reportage

Hyacinter på tillväxt

På fredag skall Carina och jag göra ett stylat reportage till leva o bo, en härlig Adventsdukning. Det ligger oerhört mycket jobb bakom ett sådant här reportage. Man måste hitta en ny vinkel då det inte är första gången vi gör ett sådant här stylat jobb. Dessutom så ser man massa fina adventsdukningar i inredningsmagasin som andra team har gjort samt en massa inspirerande bilder på instagram. Det gäller alltså att försöka hitta en ny vinkel varje gång man gör ett sådant här reportage.

Vi planerade upp jobbet och har sedan letat på nätet efter produkter som matchar det vi vill ha. I dag har jag kört runt och hämtat upp grejer och köpt saker som vi behöver ha till reportaget.

Jag stanande till snabbt i en lokal blombutik och fick köpt årets första hyacinter. De var så små och söta,och gör sig riktigt fint på bild som de är, men för att få den rätta känslan så hoppas jag på att de skall växa till sig lite. Har placerat dem som ni ser på en stol framför kaminen och har två dagar på mig att elda och elda så att de om jag har tur slår ut.

Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »