vardagsrum

Kuddar sydda av en gammal ullmatta

Kudden längst till vänster är alldeles nysydd. Jag kan säga att jag var rätt less på symaskinen, allt krånglade. Tillslut funkade det efter några missöden, (maskinen var inte rätt trädd, så det var visst mitt fel, trots att jag yrkade på att det var symaskinen det var fel på..ler:)

Sandra och jag köpte en matta på sex meter i Marrakech som vi klippte mitt i tu, med tanken att vi skulle sy kuddar när vi kom hem. Två stycken har det blivit och det är faktiskt i samma ”tyg” som ullkudden jag har som kommer i från Marockodesig (smala kudden på bild) Kika in på Marocko designs hemsida och klicka in dig på fliken Kuddar så hittar du kuddar i detta fina ulltyg, förmodligen kuddar sydda av en gammal ullmatta.

Ha det så gott/Anna

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »