sponsrade inlägg

Lego adventskalender

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. LEGO Friends HÄR / 2. Playmobil – Polisjakt HÄR / 3. LEGO Star Wars HÄR / 4. Pippi Långstrump HÄR / 5. Playmobil – Jul på bondgården HÄR / 6. Playmobil – Royal Ice Skating HÄR

Jag gillar när det är enkelt och tycker att det är oerhört skönt att kunna beställa på nätet. Speciellt när man bor som jag gör, ca 30 minuter till närmasta stad, då är det skönt att bara kunna klicka hem det man behöver köpa. I år blir det ingen Legokalender här, jag har helt enkelt inga små barn längre, bara tonåringar som inte är intresserade av lego längre. Lite vemodigt men det är nya tider nu och man får glädjas åt det som var och skapa nya julrutiner med sina stora barn i stället..

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »