sponsrade inlägg

Träningskläder i från Nike

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Linne HÄR / 2. Sneakers HÄR / 3. Sport-BH HÄR / 4. Tights HÄR / 5. Långärmad träningströja HÄR / 6. Mössa HÄR / 7. Tights HÄR / 8. Sneakers HÄR / 9. Tights HÄR / 10. Jacka HÄR / 11. Shorts HÄR

Alltså jag är lite smågalen i Nike, tycker att Nike träningskläder är sjukt fina och dessa läckra nyheter får mig att vilja trycka på köp och sedan otålmodigt vänta  och vanka av och an som ”Baltazar” he he och sedan när jag får hem dem byta om i en hast och springa till gymmet. Så snyggt alltså! Gillar deras slogan ”Just do it” det är ju liksom ingen annan som gör det för dig, man måste göra det själv. Go for it!

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »