mina reportage

Casa cook Rhodes

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
Nu är mitt och Jonas reportage i från design hotellet Casa Cook Rhodes ute i butik. Jag älskar det här reportaget, för det står för så otroligt mycket. Ett av mina mål och visioner för 2016 var att jag ville åka till ett design hotel i ett varmt land och göra ett riktigt nice reportage därifrån och det gick i uppfyllelse.
Det här reportaget var ett ett nytt steg i en ny riktning, och nu står dörren vidöppen för nya äventyr utomlands under 2017.
Jag älskar mitt jobb, att med ord och bild få berätta en historia.
Löp och köp Vakre hjem som reportaget är publicerat i.
Ha det så gott/Anna

2 Comments

  • Anonym

    Hej! Vi funderar att boka detta till vår 25 åriga bröllopsdag! Undrar om du kommer ihåg prisnivån på själva hotellet tex ett glas öl, vin , eller en drink? Jag har hittat deras meny för luncher, middagar etc och verkar vara ganska likt svenska priser. Ha ett gott nytt år! Kramar fr ressugen Mari

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »