Viktminskning

Lilla svarta..

”Nu kan jag ha partyklänning”
Nu idag dagarna den 2 februari så har jag ätit lågkolhydratskost i fem år. Jag mår bra och trivs bra. För mig har viktminskningen inte varit spikrak, det har tagit tid och vart lite svajigt. Jag måste äta jättestrikt och mejerifritt för att det skall funka på mig. Är det kul, nja ibland suger det. Men jag vet att min kropp mår bäst så här. Jag är fri från gallproblem, svullen mage, och mycket av min allergi är puts väck.
Jag har lärt mig massor om mig själv de här fem åren och har utvecklat en ännu starkare karaktär, då jag måste avstå från massor av saker som vi människor gärna vill stoppa i oss, som godis, kakor, massa smarriga ostar, grädde osv.
Nu har jag lagt mig på en nivå, där jag käkar så gott som mejlerifritt på veckorna. På helgen unnar jag mig mejerier i måttlig mängd, och under årets som gott så har jag druckit nån öl, och tagit nån glutenfri pizza, mest för min själs skull. Men det är ingen risk att jag faller tillbaka för jag har bestämt mig att det är så här jag skall äta och då hälsovinsterna är så stora så är det inget snack om saken.
Sedan ett par år tillbak så styrketränar jag flera dar i vecka, helst sex dar om jag får ihop det. Det är superskönt och min kropp mår så bra av det. Dessutom så försöker jag gå ut och gå 40 min varje dag.
Jag kommer nog aldrig bli supersmal, men det gör inget, jag trivs bra med mig själv och jag vet att jag tar hand om mig själv på bästa sätt.
Här kan ni hitta en gammal artikel min viktminskning
Unnar jag mig något då? Japp, jag köper klänningar. Älskar snygga partyklänningar.
Dessa två är min garderobs senaste tillskott.
r kan du hitta den..
Och här hittar du denna fina blå klänning
Ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »