mina reportage

Reportage

Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg
Oh, I like it!
Förra året uppfyllde jag en dröm. Jag åkte till Amsterdam för att jobba. 
Jag bokade in tre reportage och tog med mig min kollega Fotograf Jonas Lundberg som var med på noterna så fort jag nämnde min tanke om att åka till Amsterdam. Vi hade en grymt rolig jobbresa. Åkte tåg kors och tvärs genom landet. Åt go mat och dansade både på en Hipp hopp klubb och en vanlig klubb. Hur kul som helst!
Hemmet ni ser på bild, är ett av mina favoriter genom tiderna. Det är Hildes hem. Alltså det är så snyggt, och extra kul var det att en av våra favoritbilder, ja nog hela instagram favoritbild fick bli cover.
In och kika på Hildes fantastiska instagramkonto @dromelot
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »