matrum

Kaktusar och loppisfynd

Jag tycker mycket om mitt matrum. Dels för att speglarna reflekterar ljuset och att speglarna i sig är väldigt fina. En mix av teakspeglar och gamla badrumsspeglar där glaset har fått snygg patina.

Jag kan säga så här, vissa av speglarna vill man inte spegla sig i, man blir liksom dubbelt så stor i dem och vissa av speglarna är verkligen till ens fördel, ler;) det är bara att välja. Vill man känna sig smalare så väljer man en variant och skulle någon vilja känna sig bredare japp, då finns det resurser att spegla sig i här.

På bordet står en härlig mix av loppisfyndade ljusstakar och krukor. Den stora ljusstaken är ett fynd i från en resa till Bordeaux, som jag gjorde för några år sedan. Resten är fynd i från lokala loppisar. Jag gillar mixen. Dessutom som funkar bordets patina och färgsättning väldigt bra ihop med öglanstolarna med rottingsits och Eameskopiorna. Japp, det här gillar jag! Personligt, levande och kostade inte mycket att köpa in. Bordet, ni kanske undrar vart bordet kommer i från? det har jag ritat och min morfar har byggt det.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »