matrum

Kaktusar och loppisfynd

Jag tycker mycket om mitt matrum. Dels för att speglarna reflekterar ljuset och att speglarna i sig är väldigt fina. En mix av teakspeglar och gamla badrumsspeglar där glaset har fått snygg patina.

Jag kan säga så här, vissa av speglarna vill man inte spegla sig i, man blir liksom dubbelt så stor i dem och vissa av speglarna är verkligen till ens fördel, ler;) det är bara att välja. Vill man känna sig smalare så väljer man en variant och skulle någon vilja känna sig bredare japp, då finns det resurser att spegla sig i här.

På bordet står en härlig mix av loppisfyndade ljusstakar och krukor. Den stora ljusstaken är ett fynd i från en resa till Bordeaux, som jag gjorde för några år sedan. Resten är fynd i från lokala loppisar. Jag gillar mixen. Dessutom som funkar bordets patina och färgsättning väldigt bra ihop med öglanstolarna med rottingsits och Eameskopiorna. Japp, det här gillar jag! Personligt, levande och kostade inte mycket att köpa in. Bordet, ni kanske undrar vart bordet kommer i från? det har jag ritat och min morfar har byggt det.

Ha det så gott/Anna

One Comment

 • Theresa williams

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »