träning/hälsa

BOBBYS SUPERHAIR

Jag har under en lång tid funderat på att testa någon form av produkt som är sägs vara bra för håret och resultera i att håret blir starkare, tjockare och växer fortare. Valet har stått mellan schampon,serum och vitaminer.

I lördags när jag var på Sportmässan i Göteborg så var även Bobby Oduncu där och pratade om sina produkter, och jag blev superinspirerade.

Nedan kan ni se vad produkten Bobbys superhair innehåller och vad ingredienserna har för funktion.

” –
Biotin
(B8) är av många ansett som det viktigaste vitaminet för håret.
Förhindrar att håret blir grått och gunderar som näring till
hårsäckarna.

Vitamin
B5 (Pantotensyra) är bra för celltillväxten och skyddar hud och
hår från skador, håller huden fuktig, är bl.a. bra mot klåda och
irritation i hårbotten. Används av många mot hudbesvär mot t.ex.
finnar och acne.

Kiselnivåerna
i kroppen minskar med åldern. Detta leder bland annat till att
elasticiteten och återhämtningsförmågan hos våra vävnader
minskar. Ett extra tillskott av kisel hjälper till att bygga upp
bindväv och främjar tillväxten av hår och naglar.

Linfröolja
är känt bl.a. för att göra huden len och mjuk. Den innehåller
naturligt höga nivåer av bland annat omega-3 fettsyror.

Hissextrakt,
många upplever att hirs reparerar kluvna hårtoppar.


MSM
ger kroppen tillskott av viktigt svavel som används för att hålla
kroppens mest förekommande protein, kollagen, mjukt och smidigt.”*

När jag stod där och pratade med Bobby så bestämde jag mig för ett göra ett test. Jag köpte ett halvårs förbrukning för att ge mitt hår tid att responda på produkten. Jag kommer noga och detaljerat redovisa för resultaten här på bloggen.
Jag kommer att börja mäta håret i slutet av månaden, efter nästa besök hos min frisör där utväxten skall färgas. Jag kommer även att analysera hårets kvalité, tjocklek och glansighet och redogöra för det.

Det här skall bli jätteintressant, nu håller vi tummarna för att mitt hår skall växa fort, bli tjockare och att det skall bli glansigt och välmående. Är det någon produkt som kan lyckas så tycker jag att det borde vara en produkt som verkar inifrån ut, vad tror ni om det hela?

*information hämtad från Bobby Odduncos hemsida.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »