träning/hälsa

Resultat

I går var jag på sportgalan i Göteborg. Det var en supertrevlig mässa, som bjöd på många överraskningar. Det var många utställare där som visade upp allt i från hörlurar, träningskläder, till proteinpulver och proteinglass. Mer om det en annan dag, i dag skall vi koncentrera oss på inbodyswedens monter där min goda vän Paulina ville att vi skulle göra en kroppsmätning. Jag tyckte kanske inte att det var någon superbra idé då jag blev rätt så förkrossade förra gången. Men med de senaste veckornas resultat i ryggen 7,5 cm mindre över höfterna på 5 1/5 vecka så bestämde jag mig för att jag vågade. Egentligen mest för att jag tyckte att jag hade oddsen på min sida. Jag hade ju faktiskt minskat massa cm även om inte vågen minskat mer än sådär 1 1/5 kilo.

Resultaten var helt fantastiska
Vid förra  mätning för ca 5 1/2 vecka var min muskelmassa 26 % nu var den 32 % och fettmassan hade minskat. Jag var helt euforiska av lycka. Tänk att mitt nya kostupplägg funkar. Jag har ju kämpat hårt i många år utan att få de resultat mitt arbete borde resultera i, så jag blev sjukt lycklig.

I och med att jag minskat så många cm så har jag utan problem kunnat flyta mitt fokus i från vikten till måtten. Jag är både smalare och starkare i dag även om jag ungefär är lika tung som innan, den kombon gillar jag.

Enligt mätningen är min ideal vikt ca 74,9 kg. Jag är på väg dit, det vet jag och jag skall boka in en ny mätning om ett par månader, det ska bli riktigt kul att följa upp det här.

Sedan förra gången jag ventilerade vitaminer och mineraler med er så har jag lagt till några stycken. Allt för att bevara hälsan och slippa vara småkrasslig av och till hela tiden.
Immunstark och Pollenzym äter jag för att få bukt med svullna bihålor och småkrasslighet som våldgästar mig då och då. MSM har jag ätit i perioder och är nu även tillbaka till dagligt intag.
MSM är bra för oss som tränar mycket och sägs även hjälpa immunförsvaret. Här kan du läsa mer om MSM.
Hur mår jag då. Jo tack, tycker att jag håller mig rätt så pigg och rask utan några träningsavbrott mer än när jag är ute på jobb och hotellet inte har gym,så jag är nöjd. Det går åt rätt håll.
CLA softgel -fett som bränner fett i från Muskelbygget kan vara en bidragande orsak till att jag slankat till mig. Den sägs ha en fettförbrännande effekt. Jag kan ju inte tacka den för allt men den kan med all säkerhet ha hjälpt mig nå de resultat jag hittills gjort. 

Det var allt för i kväll,fortsättning följer.
ha det så gott/Anna

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »