nyår

Granen står så grön och grann utanför stugan….

Nu tänker la ni, att nu är hon allt bra tokig, eller!!

Ja, men bilden från Allers Jul med Tilda mammans entré är ju så ljuvlig..Jag blev så inspirerad..Det var faktiskt så att jag var i skogen och skulle hämta mer mossa..Till mina projekt! Då hittade jag granar som var avhuggna..Såna här små godingar kunde ju inte ligga och skräpa och bli dåliga och glömmas bort..Nä, de fick följa med mig hem.. Kan man ha cypress i kruka så kan man allt ha gran i kruka så här i slutet av oktober.. I morgon torsdag drar jag med jobbarkompisarna till Helsingborg..Vi ska på hotell och gå på Wallmans salonger..det ska bli så kul..Jag hoppas på att få svänga mina ben till härligt discodunk..
På fredagen börjar vi dagen med en smaskig hotellfrukost sen så bär det över sundet och då ska vi spatsera på Helsingörs gator och gränder..Ni kan tro att jag hoppas att lite Julpynt har kommit fram..

I dag så har jag träffat en kompis som jag har fått via min blogg.. Vi har dagligen under flera veckor haft mejl kontakt .Vi har verkligen funnit varandra..En riktig ”själsfrände”!!I dag så träffades vi snabbt..Så kul det var att träffa dig och din man..Min man hälsar att ni är välkomna hit och hälsa på oss..

Tänk vad många man lära känna genom att blogga..Härligt med alla ny bekantskaper man får..

Nä nu så måste jag packa..Ha det gott ! Kramar Anna

35 Comments

 • Tulipa

  Vad fint du gjort. Jättemysigt! Jag tyckte också att den där entren från Allas gav inspiration och mersmak. Man blev väldigt sugen på att feja till entern!
  Kram Tulipa

 • Kamomilla

  Du sprider sån inspiration och glädje omkring dig att det står härliga till!!! Så fint du har fixat!jag hittade just två gamla zinkämbar i förrådet och dem ska jag minsann tråtta ner granris i!

  Kramis, kamomilla

 • husvidhavet

  De är klart du kan ha granar i krukorna det har alltid jag och det är jätte fint. Så himla kul att hitta en likasinnad vän att dela sitt intresse med!
  Ha det bra.
  Kram Marith

 • LantlivsAnette

  Ojjj så underbart fint med de där små granarna, jag har en liten en i glasverandan, den fick vara kvar sen jag fotade den till vår webbutik…den är så fin.
  Jag blev ju allt sugen att göra så som du nu ute…
  Åhhh ha det nu så roligt, och jag kan ju bara ana att du kommer att hitta nåt extra fint på resan..
  Vad roligt med en nybekantskap, tänk vad bloggvärlden är toppen !!
  ha det så bra
  Kram Anette

 • Lilla Blanka

  Hej Anna!

  Vad kuligheter du skall iväg på..!
  Då förstår jag att det krockade lite med bloggträffen..men vi kan väl ses snart ändå 🙂

  Ja, absolut! Granen är jättefin och du har verkligen fått det fint vid entren…jätteinspirerande!

  Kraaam
  Mia

 • Anonym

  Inspirationen hamnar alltid på topp när man är här på din sida. Jätte fint du har gjort med dom fina små granarna… Ni har så fint på uteplatsen.

  Kram Kram

 • livetpåfyran

  Jättefint med granen Anna, inte alls juligt eftersom den är ”naturell” tycker jag.

  Fantastiskt kul att få nya vänner genom att blogga!

  Kram och vi får ses snart då som vi sa. Mån o tors jobbar jag bara 3,5…kram Pia

 • Jeanettes hus

  Kära lilla Anna,

  1000 tack för att du alltid tar dig tid att lämna söta kommentarer till mig.

  Är inte lika duktig på att göra detsamma till dig, Sorry!

  Hoppas verkligen att dina ben får sprätta omkring på disco golvet!!!!!!!!!!!!

  Sen är jag övertygad om att Du kommer att hitta en del fina saker i Helsingör. Om inte så kommer du ivarje fall samla på dig massor av inspiration. Det är något visst med Danmark!!!!

  Jag tycker också att det är trist att du inte kan följa med på träffen.
  Lovar att raportera.

  Så fint du gjort hemma nu inför snart stundande älskings helg, Julen.

  Älskar dina fyndade nät burkar och kupor, sååååå läckra.
  Du är jätte duktig på att fixa och dona. Gör så mycket fint och förevigar det med fina bilder som vi alla njuter av.

  Kan Du inte slå en signal när det är dax för nästa Helsingborgs/Helsingör tur så kan vi kanske träffas där. Jag har ju inte så långt dit och det skulle vara så kul!

  Ha det gott
  Kramisar Jeanette

 • vitating

  Hej vännen!
  Såå fint! Tycker inte alls att du är galen, jag brukar så här på hösten dekorera med grönt från skogen ute, när inget annat blommar! Visst var hennes entre också fin, jag fastnade oxå för den! Så kul med en ny vän! Jag tycker du är en helgo människa så jag förstår att denne vän är lyckligt lottad som funnit dig 🙂
  Ha en fin dag!
  Kramar Maria

  Trevlig resa! Var rädd om dig!

 • Körsbärsgården

  Godmorgon Anna!

  Vilken härlig blogg Du har! Tittar in flera gånger i veckan för att inspireras. Jättefint med gran- arrangemanget! 🙂

  Här står det också smågranar i höga krukor och i gjutjärnsurnor redan nu. Några myrtallar som vi var ut och hämtade här om dagen ska sättas ner idag. Vackert runt knutarna och trivsamt för fåglarna.
  Skogens material är gratis och väldigt vackert och vi gör flera turer varje vecka till skogen. En gammal cykelkärra dras med och lastas med kottar, mossa och ris och sedan drar vi hemmåt för att skapa. Härligt!

  Morgonhälsning från Karin i frostig Körsbärsgård.

 • Titti underkalas-eken

  Hej igen! Vad roligt att du gilade mitt hus! 😀
  4-pack för 59 kr tar de för fattigmanskulorna. De har också väääldigt söta hjärtan i plåt med ett hamrat kors på som man kan hänga i granen, eller någon annan stans, jag ska precis lägga in en bild på min blogg, håll utkik! /Kram Titti

 • Titti underkalas-eken

  Hej! Vad mycket inspiration man får på din fina blogg! Den har blivit en av mina absoluta favoriter! Jag blev också sugen på att plantera smågranar efter att ha sett det hos dej, vi har tomten full, ”bara” att gräva upp! Vill tipsa dej om att Ikea har vackra julgranskulor i fattigmanssilver. 4-pack till mycket förmånligt pris! (Finns bild på min blogg) Ha det bra! /Kram Titti

 • MiaMaria

  Hej!

  Granarna står så gröna och granna i kruka hos dig Anna…
  Vilken tur du hade i skogen ibland så ska man ha lite tur…blir ju sugen själv på så vackra granar….

  Vackert,vackert!

  HA´det så himla gott!
  MiaMaria

 • Inspiration i vitt

  Nej men ojojoj vad mycket det händer här. så otroligt kreativ du är Anna, du inspirerar såå mycket och det är alltid lika roligt att titta in till dig och se vad du pysslar med.

  Du har gjort så mycket fint julpynt och underbara kransar och lyllos dig som vann den fina skylten som duktiga Mia Maria gjort.

  Kram och ha
  det så underbart på din lilla resa.
  /Ingela.

 • Annas skattkammare

  Så fint du pyntat med granar bland allt annat fint! Ha det så kul på din utflukt, låter verkligen jättemysigt.. Och så härligt när man hittar nya vänner, detta har verkligen gjort att man lärt känna nya människor-jättekul tycker jag! Ha det gott! Kram /Anna

 • Anna Truelsen

  jaa, Marguerite …ser verkligen fram emot att ses igen..det är verkligen så att det känns som om vi känner varandra..
  Ska bli roligt att få lära känna din familj..
  kram anna

 • Anonym

  Jaa du Anna, vi har verkligen funnit varandra och det var så kul att få träffa dig för första gången idag och känna att vi känner varandra utan att tidigare ha träffats, jag vet att det kommer att bli många fler gånger som din och min familj kommer att träffas!!!!! Känns så kul!!!
  Massor av kramar från Marguerite

 • StrandviksVillan

  Alldeles, alldeles underbart!! Du har verkligen fått till det lika tjusigt som Tone!
  Hihi, jag har också två fyrkantiga krukor, kanske man skulle gå en sväng och leta gran i morgon…? 😀

 • Änglahem

  Kvällens Anna,

  Jaha du….det var väl ung. vad jag tänkte*fniss*…nu har det slagit runt! Blev ju jättefint!…även om det bara är sl.oktober!

  Hoppas att ni får jättemysigt och trevligt nere vid sundet!

  Tråkigt med huset! jag beundrar din optimism trots allt…jag hade nog suttit i ett hörn och bara varit förtvivlad…You go girl!

  Kramis, Ulrika

 • Eikkala

  Tokig näää.. snarare härlig… jag sneglade häromdagen på en liten liten gran.. hade velat ta med den… men den står kvar där ute i skogen… Kram sari

  PS hoppas ni får en härlig kväll i morgon

 • Anonym

  Visst är bloggen ett härligt forum. Man pratar med människor som har samma intresse och en del upptäcker man att man har ännu mer gemensamt med och får en fördjupad relation.

  ALL inspiration som bara flödar, det är verkligen positiv energi i massor.

  Kramar till dig

  Lena

 • Ann-Catrin

  Anna”!
  man blir så himlans glad att kika in till dig ALLTID!
  Så mycket på gång och ditt pysslande är fanatsyiskt!!
  perfekt ju att plocka hem de söta granarna!!
  Superfint!!

  ha nu så jättemysigt med dina arbetskompisar.. härligt det lät!!

  Ja tänk vad bloggvärlden är fantastisk.. en kompis så där bara!!

  KRAM KRAM
  Ann-Catrin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »