nyår

Längtar efter stämningsfulla advent!

Köpte två stycken vita traditionella eljusstakar på Åhlens..De är i trä och kostade bara 59 kr styck!

Det jag egentligen helst vill ha är de vackra eljusstakarna som är formad som ett hjärta..Men min budget säger att det är dessa det får bli..Och då nöjer jag mig med dessa..Tycker att dessa är väldigt stilrena….

Wallmans besöket var kanon roligt..Vilken upplevelse för öga, öra och mun..ja det var väldigt go mat..annorlunda men en smakupplevelse.. Tyvärr så var det inte disco efteråt..det är väl nått de bara har på helgerna..

På fredagen så drog vi över en stund till Helsingör..En snabbvisit, sen bar det iväg tillbaka till Helsingborg och kikade lite i butiker…Provade nått väldigt smaskigt..Chillatte..(tror det stavas så..)

Det var te med skummad mjölk..kanel,kardemumma, och socker.Otroligt smaskigt!

Min Lillebror studerar i Helsingborg så jag bokade träff med honom..Så kul att träffa dig Tomas!!
Tack för alla besök och hälsningar!!Ha det så bra.Kram Anna!

26 Comments

 • Aderiecib

  Effects of Ginkgo biloba constituents related to protection against brain damage caused by hypoxia finpecia uk Not unexpectedly, cancer cells, as well as other cell types in the tumor microenvironment, exploit various ways to acquire lipids and extensively rewire their metabolism as part of a plastic and context dependent metabolic reprogramming that is driven by both oncogenic and environmental cues

 • Anki

  Hejsan!
  Vilken fin blogg du har.
  Jag vill också så gärna ha de ljusstakarna som är formade som hjärtan, såg dom i Jotex för 399:-/st och jag vill ju ha 2 st……så nääää det blev inte så, 798:- kanske är i vassaste laget.
  Men det blir säkert jättefint med dom du köpt, omgivningen hos dej är ju underbar så det kommer bli kanon.
  Ha en trevlig Halloween.
  Anki

 • Hanna i Det stora grå huset

  Hej Anna!

  Det låter som om du haft det riktigt härligt! Vad roligt!!!

  Jag tycker att de där ljusstakarna är hur fina som helst jag. Skulle personligen föredra sådana före hjärtan, oavsett pris!

  Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
  Här blir det inspirationskväll i Majsans underbara butik ikväll, och imorgon bär det av ca 10 mil till Ikea i Gävle! Ska bli så roligt!

  Sköt om dig!
  Kram Hanna

 • Jozan

  Jag menade vart enda ord! Kul att man kan glädja andra. Dessutom blev jag glad att du tycker min blogg är fin. Har inte så mkt att visa i mitt hem just nu tycker jag men det kommer. Tills dess lite annan inspiration kanske. Vi hörs snart igen säkert.

  Tidningen får du inhandla. Den skulle du nog få fina tips utav. Kram

 • Hannis

  Låter som en perfekt tripp trots frånvaro av disco=))

  Advemtsljusstakar har jag inte ens några!
  Men det där var ju till ett billigt pris.

  Kram Hannis

 • Birgitta

  Mycket snygga ljusstakar kanske jag också slår till på ett par, jag har bara stjärnor. Japp det blir en tur till Kristianstad och besök på Åhlens i veckan. Idag har jag gjort kransar… det var ju jätte bra tips du gav. Tack för det.. 😉 Chillatte!! det låter som något gott man kan njuta av när man julpyssla,i stället för glögg
  Hade de mycket juldekorationer i Helsingör?
  Ha de bra! Kram Birgitta

 • Jozan

  Ville också bara tillägga att du har den mest bedårande hemmet. Din blogg är ljuvlig 🙂 Jag försöker hinna läsa igenom så mycket som möjligt eftersom jag ganska nyligen har hittat den. På återseende.. här hälsar jag på ofta numera.

 • Lilla Blanka

  Hej vännen!

  Vad roligt det låter som du haft..och så mysigt ”te-ställe”

  Ja, nu längtar jag också till advent och en massa ljus och mys…

  Vi hade en rolig men rätt hektisk (ville ju hinna med ”allt” hihi) helg i Skåne/Danmark.

  Det var riktigt mysigt och Jeanette hade det så mysigt hemma.

  Nästa bloggträff är i våra trakter tror jag (Gbg-området) så det blir kul!

  Hoppas du kan vara med på pysselkvällen också innan dess.

  Kraaaaam
  Mia

 • Jozan

  De kommer att bli jättefina i ert hem 🙂 Det är jag helt säker på, utan tveckan. Vi får se hur de blev i fönstret sen va? *L* Om det nu är där ni ska ha dem. Kram

 • Willewira

  Hej vännen!

  Håller med dig… man längtar verkligen efter ljuset… särskilt nu när man gått tillbaka en timme igen.
  Det är lustigt, men varje år när advent kommer känns det mycket bättre…det lustiga är att varje säger jag att nu måste vi köpa fönsterlampor, men så hinner våren komma och det blir inte av.

  Nu är vi tillbaka på ruta ett igen… vill ha fönsterlampor. Advent kommer då som en räddning.

  Fina adventsstakar du hittat. Förstår att du vill ha dem med hjärtformen, men dessa är minst lika fina. Enkelt är fint!

  Ha en skön måndag!
  Kram Willewira

 • Annas skattkammare

  LÅter som du haft en mysig visit! Vilken fin adventsljusstake du köpt, håller med dig, jag längtar också till advent.. Visst är det nästan mysigast före jul, med alla tända ljus, glögg-avsmakning och förberedelser.. Ha en ny fin vecka! Kram /Anna

 • Anonym

  Vad kul du verkar ha haft och visst är det viktigt att man får njuta med både ögon och öron.
  Vilket kanonpris det var på stakarna, tänk snart är det dags att ta fram dom…..När brukar du börja jula tilldet i fönstren? Jag brukar vara först på gatan, Och då gör jag det på torsagen eller fredagen föra advent!

  Ha det bra
  Kram Pernilla

 • LantlivsAnette

  Åhhh vilken helg du har haft !! Vad roligt..du fick lite av allt kan man säga,underhålning, god mat, shopping och träffa brorsan…
  Vilka fina ljusstakar du har köpt, jag funderar på att inte ta fram mina alls i år, vi får se, jag har så höga fönster så mina ser så pluttiga ut, jag skulle behöva höga vita, men det har jag aldrig hittat.
  Ha det så bra denna Måndag
  Kram Anette

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »