samarbete,  träning/hälsa

Vinn 6 gånger på Hypoxi i Göteborg

Inlägg i samarbete med Hypoxi Göteborg

Nu har jag avslutat min träning/behandling på Hypoxi i Göteborg. Med 12 gånger i ryggen kan jag säga att Hypoxin verkligen fungerar. Jag hade gärna gått 12 gånger till för att se vad som skulle hända med min kropp så effektivt är det, ett toppen komplement till träning och bra kost, då vakuumträningen på Hypoxi är oerhört effektivt.

Men jag har helt enkelt inte tid,min agenda är så full. Det har varit köriga fyra veckor då jag lagt ca 4,5 timmar vid varje tillfälle då jag hamnat i rusningstrafiken i Göteborg varenda gång. Men det har helt klart vart värt det.

Jag har minskat 25,4 cm på 4 veckor, det är väldigt mycket och jag är jättenöjd!
Hypoxi ger verkligen optimal fettförbränning och jag märker även att mina celluliter minskat så Hypoxi är en fantastisk metod för cellulitbehandling


4,5 cm mindre i midjan
6,8 cm mindre över magen
5,5 cm mindre över höfterna
2,5 cm av hullet under rumpan har flyttat på sig, så det har blivit ett litet rumplyft.

Jag har verkligen minskat, det syns kanske inte jättetydligt på bilderna, men jag ser det och märker det och jag har fått köpa nya byxor för de jag köpte för 5-6 veckor sedan är för stora. Jag har helt enkelt tightat till mig.

Hypoxi är en oerhört mild form av träning som är oerhört effektiv och Susanne på Hypoxi berättar att även  personer med lymf och lipödem kan bli hjälpta av hypoxi, det är ju toppen.

TÄVLING

Susanna på Hypoxi i Göteborg vill ge en av mina följare chansen att vinna 6 gånger på Hypoxi i Göteborg.

På  Hypoxi.se  kan ni läsa om vad Hypoxi är och varför det fungerar så bra,kortfattat är det träning i Vakuum, man cyklar i en slags vakuummaskin, samt ligger i en maskin som fungerar som hudåtstramning.

Ni kan se film om det här.

Tävlingen kommer att rulla både här och på instagram,välj vart du vill delta.
(Man kan delta en gång här eller på instagram.)

Start fredagen den 12 maj – slutar fredagen den 19 maj kl 23:59. Vinnaren underrättas efter helgen.
Reglerna för tävlingen  är:

1:Följ Hypoxi på Facebook och motivera nedan varför just du skall vinna.

Susanna på Hypoxi Göteborg hälsar att alla får prova en gång gratis. Boka på 0707596959 eller på Hypoxi.se.

Lycka till/Anna

5 Comments

  • Camilla

    Vill gärna vinna träningstillfällen på Hypoxi då jag i år gått ner 10 kg och har 10 kg till att gå ner innan jag är nöjd och ser detta som en jättebra möjlighet till detta.

    • Anna Truelsen

      Nu har Susanna på @hypoxisweden i Göteborg dragit en vinnare. Grattis @mrshedberg du har vunnit 6 gånger på @hypoxisweden i Göteborg. Kontakta Susanna på 070-759 69 59 . Susanna hälsar att hon erbjuder mina följare 10% rabatt på en kur på 12 gånger med koden truelsen. Ni som bor i Jönköping har även möjlighet att utnyttja samma erbjudande boka tid på 073-0291100 . #lymfödem #celluitereduction #cellulitbehandling #celluliter #fettminskning #fettförbränning #fatloss #lipödem #vakuum #vakuumträning #hypoxi

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »