mina reportage,  resor

Hotel Navis -5 stjärnigt hotell i Opatija i Kroatien.

(Studieresa i samarbete med visit coratia @croatiafulloflife)

Fotona på mig är fotade av Carina Olander, 
(jag fick dem i raw format och har snabbredigerat dem själv)

 Jag är nyss hemkommen i från en jobbresa i Kroatien och jag har så mycket jag vill berätta och visa för er. Jag är kär i Kroatien, vilket vänligt och vackert land.

Vi landade runt halv två och blev upphämtade av en chaufför runt 14:00 tiden som körde oss till hotellet vi skulle bo på. Vi åkte i två timmar på en väg som gick upp och ner och jag kan säga att temperaturen skiftade mellan 14 och 24 grader på vägen dit.

Väl framme var vi lite trötta då vi gått upp klockan fem på morgonen och rest hela dagen, men det var bara att skaka av sig. Vi blev helt hänförda av hotellet som vår chaufför stannade utanför.

Hotellet heter Navis och är ett fem stjärnigt design hotell och ligger insprängt i berget med vidunderlig utsikt över havet i staden Opatija. Vi hälsades välkomna och fick varsitt glas bubbel som vi drack ute på terassen där vi njöt av utsikten.

Efter bara någon timma på hotellet så insåg vi att det skulle bli en stor förlust att lämna det då vi hade fallit handlöst för det. Personalen var helt fantastiskt. Jag har aldrig i hela mitt liv upplevt en sådan service. Maten var enastående och vinet helt otroligt gott.

För att verkligen hinna njuta så mycket vi kunde så hoppade jag nästan omgående i poolen,i luften hängde regndropparna och jag tänkte det här blir kallt. Tvärtom, det var superskönt då vattnet var tempererat, däremot var det kallt i havet så jag tog ett mycket snabbt dopp, med betoning på mycket snabbt ler:)

Vi vaknade utvilade då sängen var otroligt skön,och med havsutsikt så långt ögat kunde nå. Frukosten intogs ute på terrassen i strålande solsken, det dåliga vädret som varit dagen därpå och föresten i ett par veckor var som bortblåst. Frukosten valde vi från en meny och jag valde pocherat ägg med vild vitlök och och tryffel, kanske inte min favorit doft, men det smakade himmelskt gott,samt lax och omelett, som om inte det var nog så försåg jag mig med färska jordgubbar och hotellets väl utvalda lufttorkade skinkor.

Det var med sorg i hjärtat vi lämnade hotellet efter ett halvt dygn i denna fantastiska miljö, men vi hade ett gediget schema som väntade på oss, massor att upptäcka.

Innan vi sa Hej då och tack till hotellmanagern så berättade han för oss att det fanns planer på att bygga ett gym och en pir där båtarna skulle kunna lägga till utanför, så ja, vi skall tillbaka det är en sak som är säker och då skall vi var där längre än den här gången. Då kanske vi även hinner testa deras fina spa.

Jag kan verkligen rekommendera en vistelse på Hotell Navis, ett hotel som helt säkert kommer ”blow your mind”

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »