Jul,  kök

Förberedelser..

A D V E N T betyder ankomst! Vi väntar ju på Julen. Tycker att adventstid är en härlig tid , med förberedelser och förväntningar. Att greja lite då och då när andan faller på!

I mitt fönster i väggen intill hallen har jag ställt en en adventsljusstake ..

Läste någonstans en fråga…ska Julen vara röd i år!! Ja, det kan man fundera på. Jag är föränderlig, tar gärna in nya impulser och synintryck, låter mig påverkas av det jag ser.I år blir det back to basic! Förra året så hade jag vinröda ljus. I år blir min Jul fylld av naturens skönheter i form av granris, kottar, lavar mm samt en touch av härliga mustiga toner från vinrött och lila..mumma för mig just nu!!
Kram Anna

16 Comments

 • Nilla

  Vad fint du gjort i ditt fönster inne.
  Längtar till advent.
  Att få tända ljusen, dricka glögg och äta pepparkakor.
  (som om jag inte gör allt det där redan) 🙂

  Ha de bäst !!
  Nilla

 • Strandkullen

  vad fin adventsljusstake du arrangerat…julen för mig är röd, linne,grön,vit,silver,guld,vinrött och allt som naturen erbjuder. Ibland har jag bara en ton ibland alla…beror på år och humör*ler kramis semlan

 • Anonym

  Å va fint!!

  I år ska jag släppa in lite mer rött än i fjol, och precis som dig har jag tänkt mig en hel del från naturen.

  Kram Linda

 • Nordingården

  Åh så vackert, och den bruna skänken i bakgrunden, bara sååå snyggt!! Ja, ska och ska, min jul är nästan densamma varje år, el nje, jag ändrar ju detaljer förstås… jag minns dina vinröda ljus, det var också skitsnyggt!! Mari.

 • Norrfrids Eija

  Det enkla är det vackra och fint blir det av det naturen ger…är själv aldrig så förutseende, nu ligger kottar, mossa, rubbet under snötäcket…dessutom har jag en unghund som river ner allt som jag ställer fram och en liten som ska känna på resten så det är stört omöjligt att ha något framme som det är nu. Njuter av bloggarnas pynteri istället!
  Eija

 • Hanna i Det stora grå huset

  Mysigt Anna!
  Här är det också lite back to basic som gäller, eller rättare sagt i min butik. Här hemma har jag inte någon direkt lust till att pynta ännu. 🙂

  Önskar dig en fin helg (den är ju snart här:)!

  Kram Hanna
  P.s Titta gärna in och var med i min utlottning. Om du vill. 🙂

 • vitating

  Hej!
  Reportaget blev verkligen kempefint 🙂 Jag är jättenöjd och hela tidningen är underbar!! Men vet du, när jag fick mina tidningar var kuvertet helt sönder och tejpat, posten hade lagt det i en postenplastpåse och antagligen har tidningar ramlat ut eller blivit stulna. För det låg bara två tidningar i och hon skrev till mig att hon postat 5 st 🙁 Blev så besviken, skulle gett bort till mina anhöriga. Hon svarar inte heller på mail hur jag kan beställa fler, det går inte på bladkiosken. Vet du hur jag kan göra?!

  Sååå fint du adventsstökar, mysigt med det där fönstret!

  Ha det gott!
  Kram Maria

 • Hilmas Hus

  Halloj!
  Himla fin skänk du köpt, jag är också på jakt efter en precis sådan! Så nu sitter jag här lite avundsjuk 😉

  Jag tycker det alltid är lika spännande varje advent och se hur man kommer att pynta just detta året, varje år säger jag samma sak: VITT, sen blir det ändå det traditionella…. 🙂
  Hur som helst, fint du pyntat!

  Kram Line

 • Fröken Grön

  Så fint du har gjort!
  Jag har också börjat förbereda inför advent, plockar fram kartonger och ljus och gör iordning, men väntar med att sätta ut allt till helgen. Jag kör också med blockljus, – dem kan man elda mycket utan att behöva byta ut dem. Är också sugen på att köra lite "naturell" stil i år, med mossa, kottar och andra saker från naturen.
  Må så gott!
  /Anna-Karin

 • Sköna o Gröna Ting

  Så vackert Anna, enkelt och stilfullt!
  Visst är det en härlig tid nu när vi får pyssla utav bara den:)
  Jag försöker att hålla mig med stakarna till lördag, få se om det går!

  Kul och se att du mår bra!
  Kram till dig
  Marianne

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »