hall,  Jul

Snart: A . D . V . E . N . T !

I dag är det Adventstema i tisdagsfabriken!Jag har inte hunnit förbereda så mycket inför Advent ännu. Hoppas på att kunna göra lite varje dag den här veckan.

På bilden ser ni en glimt av min hall som börjar bli färdig. Det är lister och kontakter kvar på bygg schemat!

Den fantastiska skänken har jag köpt av min goa vän Sandra.

Ha nu en fin fin tisdag. Jag eldar för fullt i kaminen och ska skriva mina memoarer likt en författare i ljuslågans sken. hi hi. Vid min ena sida står ett glas med treo och det fattas bara en flaska Whiskey för att jag ska känna mig som Hemingway.. hi hi! Skämt o sido. Jag ska skriva en text i dag som ska in alldeles strax. Sitter och hamrar på tagenterna och värms av värmen från kaminen.Ute rasar vintervädret men jag är varm och trygg i mitt hus..

Kika in i Fabriekn för att få Adventsinspiration!!

Kram Anna

11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »