nyår

Gräddlila roser..

Jag var bara tvungen att köpa med mig lite roser hem från blomaffären.Jag handlar blommor av världens bäste blomsterbutik-Växtboden i Veddige.De är super gulliga och ordnar allt som jag behöver i blomsterväg för mina reportage.

Hur som helst, jag har alltid med mig fina blommor när jag åker på reportage jobb.Det är då lite trist att komma hem utan blommor, så det brukar alltid slinka med en blomsterkvast hem!

Tack all ni söta rar som hälsar på mig här på bloggen. Jag har inte gått upp i rök, bara haft väldigt mycket att göra.Det är jag så klart oerhört tacksam för att jobben rullar på.Den senaste veckan har jag slutfört flera beställningsjobb som krävt mycket för att flera var inspirationsjobb.Bla kommer ni att få se en Nyårsdukning i Härligt hemma den 25 december.!

Ha det nu så gott i helgen!. Jag ska fira världens bästaste vän som fyller 40 år!

Kram Anna

13 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »