nyår

Gräddlila roser..

Jag var bara tvungen att köpa med mig lite roser hem från blomaffären.Jag handlar blommor av världens bäste blomsterbutik-Växtboden i Veddige.De är super gulliga och ordnar allt som jag behöver i blomsterväg för mina reportage.

Hur som helst, jag har alltid med mig fina blommor när jag åker på reportage jobb.Det är då lite trist att komma hem utan blommor, så det brukar alltid slinka med en blomsterkvast hem!

Tack all ni söta rar som hälsar på mig här på bloggen. Jag har inte gått upp i rök, bara haft väldigt mycket att göra.Det är jag så klart oerhört tacksam för att jobben rullar på.Den senaste veckan har jag slutfört flera beställningsjobb som krävt mycket för att flera var inspirationsjobb.Bla kommer ni att få se en Nyårsdukning i Härligt hemma den 25 december.!

Ha det nu så gott i helgen!. Jag ska fira världens bästaste vän som fyller 40 år!

Kram Anna

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sjabbig men chic

Men vilka härliga bilder. Så mjukt och lent för själen.

Ha det fint!
Lisa

Husprojekt Drömhus

Hej Anna! här hemma blommar det med,men hyacinter istället för rosor. Kul att du har så mycket jobb, hoppas du delar med så mycket bilder du kan & fortsätt tipsa om artiklar! Kram & ha en bra vecka, Tiina

Granne med Selma

Jättefint reportage i Aftonbladet!

Strandkullen

vilken härlig färg det var på rosorna..ha en härlig helg…kramis semlan

popetotrora

Vilka härliga blommor. Så fin färg!!

Lite färska blommor kan verkligen piffa till hemmet och lysa upp tillvaron!

Mitt hvite hus

Dette er nok min favorittfarge på roser… så nydelige ..og vakre bilder du byr på..

ønsker deg en fin helg

klemmer 0))

De där rosorna som är lite ljust lila är verkligen absoluta favoriter, tillsammans med vita rosor.
Håller på att flytta för fullt just nu och när vi kommit lite mer på plats så har jag bestämt mig för att köpa mig en bukett med just sådana rosor. En liten morot när jag känner mig lite sliten 🙂 🙂
Jättefina bilder – tack för energipåfyllningen!
Mia

Lilla Blanka

Hej goa Anna!

Åh underbart ♥ jag blir alldeles lyrisk av de vackra rosorna!!!

Supersnyggt också med tavelväggen i bakgrunden!

Kram och ha en jättefin helg!
Mia

Loppisliv

Hej Anna! fina blommor, underbar färg på dem. Veddige känner jag till. Vi köpte nämligen vår hund Wilma där för 5 år sedan och även varit dit på hundträffar :-)) Ohhh vilka underbara reportage i helgen, både Millas vackra hem i "Leva&Bo" och Jeanettes underbara julhem i "Härligt hemma" båda reportagen var helt underbara. Ljuvliga bilder!! Och massor av inspiration fick jag. Ni är såååå duktiga!!! Ha en fin fredag. KRAM Paula

Sköna o Gröna Ting

Kärlek vid första ögonkastet, en sådan bukett går ju inte att motstå.
Jag är alldeles för dålig på att skämma bort mig själv med snittblommor:(

Kul att det rullar på för dig Anna, det händer så mycket spännande och kul hos dig nu.., njut!!!!

Hoppas din helg blir UNDERBAR…, kram till dig.
Marianne

Skogslyckan

Underbar färg det var på de rosorna! Låter spännande med nyårsdukningar. Har ju min tradition månadens dukning, så där kan jag säker hämta mycket inspiration.
Kram Pia

Fröken Grön

Så läcker färg! Rosor funkar verkligen i alla lägen, året om.
Ha en riktigt skön helg!
/Anna-Karin

Nordingården

Makalöst vackert Anna! Vilka fina rosor och urnan den står i och allt runtomkring, döläckert! Nyårsduknigen ser vi fram emot! Ha en trevlig födelsedagshelg! Mari.

Translate »