mina reportage,  samarbete

Planering inför seglarresa -More sailing

Samarbete

Jag är i fullgång med att planera upp min jobbseglarresa som jag skall göra med More Sailing i Kroatien den 19 augusti. Det skall bli hur spännande och kul som helst.

Svan i från Teknikmagasinet

Jag har beställt hem en Svanbadring som jag skall glida runt på i vattnet när jag badar.

Vattentät väska i från Trendmark / Oceans work 

För att hålla kläder/dator torra så behövdes det inhandlas några nya väskor. Jag har köpt en ryggsäck till dator och kamera på intersport och har fått denna väska i ett samarbete med Trendmark. En 80 klios bag där kläderna håller sig torra. Väskan kan även ändras om till ryggsäck vilket är toppen.Nu räknar jag ner dagarna och sörjer inte så mycket över att vädret här i Sverige inte är på topp, då jag vet att jag snart får uppleva riktigt varmt vatten och sol igen.

Ps. More sailing hälsar att de har några platser kvar i augusti om du är intresserad att åka med. Klicka in dig på deras sida.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »