resor

Upplevelse i stället för present – Sankt Jörgen Park i Göteborg.

Foto SandraNilsson

Foto Sandra Nilsson

Foto Sandra Nilsson

Jag reser en hel del i mitt jobb och bor på alla möjliga sorters hotell. Vissa av dem sägs ha riktigt bra schampoo och balsam, men det är inte ofta man träffar på så goa produkter som Sankt Jörgen Spa har. Deras produkter doftade Havtorn och Svartpeppar, doften var ljuvlig och balsamet var oerhört återfuktande. Jag måste nog ta mig dit och köpa på mig lite produkter, för jag glömde av det innan jag åkt hem.

Foto Sandra Nilsson

Mina fina vän Sandra som jag tillbringade ett dygn med på Sankt Jörgen Park i Göteborg.

De senaste åren har jag och min goda vän Sandra valt att göra en upplevelse ihop istället för att ge varandra presenter när vi fyller år. I år blev det på hemmaplan – Sankt Jörgen Park då vi var i Köpenhamn förra året.

Vi checkade inn vid 15:00 i lördags och gjorde oss redo för en dag i spa´t. Otroligt härligt med både varma och kalla bad,bastu och en varm pool ute.

Fototokiga som vi är så förevigade vi vår dag, något som jag verkligen kan rekommendera er andra att göra. För det är så roligt att kunna gå tillbaka och minnas.

Maten var supergo,sommarbuffé. Laxen var enormt god och som varmrätt valde jag rostbiff, riktigt bra kött.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »