Dubai,  mina reportage,  resor

Tjejresa till Dubai

Tjejresa i samarbete med Ditt Dubai

Det finns otroligt många olika nationaliteter i Dubai, jättehärligt att se så många
 olika sorters människor sida vid sida.Nämen, jag hann visst slänga upp ett inlägg till i dag, det var kul
 då jag har så mycket jag vill visa er!

Första två nätterna här i Dubai tillbringades på lyxiga Taj Dubai som har en ultrafin takterass med magnifik utsikt över Burj Khalifa. Jag imponeras stort av denna stad. Här byggs i varje hörn. Byggnaderna är så snygga, ni kommer få se mer av arkitekturen här i stan så fort jag hinner redigera bilderna.

Måste ge en stor eloge till Linda och Malin som har arrangerat resan. De är otroligt skickliga och proffsiga och lämnar inget åt slumpen. Ditt Dubai är helt klart ett mycket tryggt och pålitligt resebolag att resa med.

Jag måste nog säga att jag är smått förälskade i Dubai. Jag har ju längtat i ett helt år på att få komma hit och inser att jag inte kommer att hinna uppleva och se allt som jag vill och måste komma tillbaka. Jag är ju ett stort fan av Design och interiör och denna stad bjuder på fantastik design. Staden som både är lugn och hemtrevlig och full av puls. Ja ni hör, en storstad där allt är möjligt,som sjuder av liv och kreativitet.

Inte blir jag ledsen heller om jag måste flyga den 6,5 timmarna som är hit, då Emirates är något av det bästa flygbolag jag någonsin åkte med. Vilken komfort, man vill inte att resan skall ta slut. Jag åkte en Airbus a380 på hitvägen och har aldrig åkt med ett plan med två våningar förut så jag måste säga att det var lite av en euforisk upplevelse. Supergo mat, luftig sittyta med god plats för benen, super fräscha toaletter där man inte fick cellskräck. Yepp, jag åker väldigt gärna till Dubai igen med en flight med Emirates.

Hej så länge så hörs vi snart igen, ja eller så fort jag hinner, ler;)
Trevlig kväll

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »