mina reportage,  resor

Hälsningar i från Dubai.

Tjejresa i samarbete med Ditt Dubai
Foto Paulina Strömkvist 

Hej!
Här kommer en liten hälsning i från Dubai. Jag har det otroligt bra.men knappt om tid så jag hinner inte uppdatera här då vi har ett rätt hektiskt schema då vi vill se och uppleva så mycket som möjligt av denna fantastiska stad som är helt underbart surealistisk.
Jag knäpper bilder med både kameran och telefonen,och har uppdaterat instagram och fb med snabba mobilbilder. Ni kan klicka er in på mitt instagram och min Facebook om ni vill se lite mer vad som har hänt under veckan. Sen när jag kommer hem kommer jag visa mer bilder, när jag hunnit redigera  alla bilder vill säga, det är hundratals som måste krympa till ett mer beskedligt antal,ler,)
Ha nu en skön kväll/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »