mina reportage

Nominerad till Årets Soloföretagare

I går fick jag en spännande överraskning. Min bästa Vän Paulina hade nominerat mig till Företagarnas event där de utser årets företagare inom olika kategorier. Jag blev nominerade ihop med två andra om den ärofyllda titeln Årets Soloföretagare, så håll tummarna att jag vinner, ler;)

Juryns motivering lyder;

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px ’.SF NS Text’; color: #1d2129; -webkit-text-stroke: #1d2129}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 14.0px ’.SF NS Text’; color: #1d2129; -webkit-text-stroke: #1d2129; background-color: #ffffff}
span.s1 {font-kerning: none; background-color: #ffffff}
span.s2 {font-kerning: none; color: #365899; -webkit-text-stroke: 0px #365899}
span.s3 {font-kerning: none}

”SHE BELIEVED SHE COLUD SO SHE DID” är intatuerat på Anna Truelsens arm. De orden är både ett livsmotto och ett framgångsrecept. Med Horred som bas driver Anna en inspirationsblogg,men är även en framgångsrik inredningsstylist och skribent för andra tidskrifter och företag. Med ett osvikligt driv,mod och med en äkthet som berör är Anna en enastående inspiratör i både stora och små sammanhang”
Vinnaren kommer att presenteras på Markshow galan den 17 november! Jag känner mig oerhört rörd,glad och lycklig! Har drivit mitt företag i 8 år, och allt började med min blogg som jag startade i slutet av november för snart 10-årsedan.
Jag måste bara få dela med mig av vad Paulina skrev om mig när hon nominerade mig. Känner mig så tacksam över att ha henne som vän.


Jag önskar nominera:
Anna Truelsen

Till följande kategorier:
Årets Företagare
Årets Soloföretagare
Årets Uppstickare

Kan hon endast vinna ett pris så är prioriteringen enligt ordningen ovan.

Vem är Anna privat?
Anna är 41 år och har bott i Horred under dryga halva delen av sitt liv. Hon är gift, har fyra barn varav 3 av 4 är vuxna. Anna har ett stort hjärta och finns alltid där för sina nära och kära. Hon är en person som är mycket av allt och ibland, i Svenska mått mätt, lite för mycket i ett samhälle där vi lärt oss att inte ta för oss i så stor skala.

Motiveringen är:

Modig

Anna arbetade tidigare som undersköterska på ett demensboende i Horred. En längtan efter ”något annat” växte sig allt större inom henne. Hon började med att startade en blogg och märkte att hon hade en god fallenhet att nå människor via denna form av media. I samband med detta ökade även hennes intresse för att styla hem. I ett Sverige där utbildningar har kommit att bli No 1. så valde hon att tro på sig själv för att hon såg att hon hade potential. Så, utan utbildning, kontakter eller kapital börjar hon sälja in sig som skribent och inredningsstylist. Idag är hon, enligt många chefsredaktörer, en av Sveriges främsta och duktigaste inredningsstylister och skribenter.
För Anna finns det inga hinder, inga mål och drömmar som är för stora, det finns bara möjligheter. För ett par år sedan började Anna drömma om att få göra reportage utomlands och inte bara inredningsreportage som tidigare, utan resereportage. Varje år sätter hon upp nya mål på sådant hon vill uppleva och göra i sitt arbete. Det är alltid nyfikenheten, hjärtats önskningar och glädjen som är drivkraften i Annas arbete och det är det som avgör vilka uppdrag hon tackar ja eller nej till. I början på 2017 bestämde hon sig för att, i sitt arbete, få komma till Dubai, samt att få göra flera uppdrag utomlands. Sagt och gjort,. Hon har sålt in sig till ett flertal resebolag och har därmed redan fått vara med på en seglingsresa i Kroatien, en tjejresa till Dubai, en PR-resa till Kos, m.m. Hon är en given skribent i alla inredningstidningar, men nu har hon även slagit igenom inom resebranschen – fantastiskt att se!
Det är lätt, att man som företagare, och anställd för den delen, tror att man måste säga ja till allt för att karriären ska ta form. Det gör inte Anna. Är det uppdrag som är, för henne, tråkiga och inte så stimulerande – då tackar hon nej. Är det uppdrag utanför ärlighet och lag – då tackar hon nej.
Då Anna inte låter hinder stoppa henne så har hon under denna resa övervunnit både höjdskräck och rädsla för att vistas på havet. Vilken vilja och vilket mod!
Annas motto: ”She believed she could so she did”. Ett motto som är intatuerat på hennes arm och som hon lever upp till fullt ut! För mig är Anna en stor förebild i just MOD. Med Anna vid min sida är det lättare för mig att skaka av mig ”Jante” som annars gärna smetar sig fast som ett kletigt tuggummi för att hålla mig borta från de möjligheter som ligger framför mig.

Inspirerande
Under flera år tillbaka har Anna haft en blogg, en blogg som hon idag livnär sig på. Bloggare finns det gott om, men här har vi en som sticker ut. Dels är hon 40+ och inte 25 som många andra. Anna vågar visa sitt ”nakna jag”. Här är det inte ”fake” utan ”real stuff”, ”ups and downs” i en läcker kombination med hennes profession som inredningsstylist och skribent. Anna är en stor förebild för många, särskilt kvinnor, i och utanför Sverige. Det händer ofta att kvinnor kommer fram till henne och tackar för den inspiration och glädje hon sprider. De berättar hur mycket Anna betyder för dem i deras liv, att hon är deras största inspirationskälla och att hon gör skillnad i deras liv.
Anna inspirerar på många plan. När det gäller hälsa så bjuder hon på mat och träning utifrån en kropp som inte är helt ”mediarätt” (kan flika in här med att det är jag som fungerar som hennes personliga tränare och coach 😉  ). När det gäller styling interiör- och exteriörmässigt så bjuder hon på nya fräscha och idéer för ytor i både storstad och landsbygd, hos både privatpersoner och offentliga företag. När det handlar om resor, lyckas hon förmedla känslan som om man själv var med på ett hörn. Oavsett på vilket plan Anna förmedlar inspiration så lyckas hon, på ett fantastiskt sätt, förmedla känslor, dofter och upplevelser på ett otroligt talande och igenkännande sätt.
Nytänkande och utvecklande 

Företag
Med ett inbyggt driv; att få nå längre, få utveckla, röja hinder, nå nya mål, se möjligheter, så hjälper Anna företag att tänka nytt kring att visa sig på nya sätt, genom ex. inlägg och reportage på bl.a. hennes sociala medier.

Att arbeta med PR och lyckas innebär att ligga steget före i nytänkande, det gör Anna. Hon är en person som ser vad som kan funka bättre än tidigare. Hon inspirerar och kan ge nya input både i stora och små sammanhang.
Tidigare var hon inredningsstylist, numera även reseskribent – mer om det nedan.


Privatpersoner
Eftersom Anna bjuder på samma inbyggda driv när det gäller privatlivet, så är det precis det hon förmedlar till sina följare även utanför reportagen och PR-arbetet. Hon testar och utvärderar kost, träningsupplägg, förhållningssätt, m.m och eftersom hon väljer att dela med sig av både ”ups and downs” så är det otroligt inspirerande och utvecklande för de som tar del av hennes insikter och kunskaper.


Ha en fin söndag. Nästa gång vi ses är i Dubai, det skall bli så spännande!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »