samarbete,  sovrum

Ny sänggavel och sängkappa, en harmonisk helhet.

Samarbete

Sängkläder i från Beachhouse Company, pläd i från Py Pias,
lampa Marbel i från lampgustaf

Sedan några år tillbaka har jag haft ett samarbete med företaget Trendrum
som har ett stort urval av allt ifrån snygga stolar till sänggavlar.

Förra året när jag skulle styla en nyårsdukning åt Leva o bo så lånade jag Thonetstolar No 18 av Trendrum och när det var dags att göra reportage om mitt sovrum som föll valet på en sänggavel och slängkappa ur deras sortiment.
Jag är jättenöjd med både sänggaveln och sängkappa, tycker att det blev en snygg och rofylld helhet.
Ni hittar sänggaveln här och sängkappan här. 

Ha det så gott/Anna

2 Comments

  • Vanessa

    Hej!
    Har sedan tidigare också en jätte fin sänggavel från trendrum. Till hösten ska jag ska flytta och byta till en större säng, och därmed också uppdatera min sänggavel. Gillar verkligen färgen på din sänggavel och tänkte fråga om du vet vad den heter?
    Ps, underbart sovrum!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »