nyår

T A L L R I K S H Y L L E S K Å P …

Jag blev så oerhört inspirerad när jag och Carina var hemma hos en super go familj och gjorde ett reportage. De hade en tallrikshylla som var lika stor som sin skänk. Det var så snyggt. När jag kom hem ritade jag direkt en tallrikshylla i modell XL. Jag blev verkligen super nöjd. Tycker att det blev precis så som jag såg det framför mig.

Den vackra kupan i korg fick jag när jag besökte ett extra ordinärt reportageprojekt som jag och Jonas ska göra i försommar. Håller platsen hemligt en så länge, men hemmet är så otroligt fint. Jag har aldrig sett något liknande. Helt fantastiskt!!!!

Det ”bidde” inga bud på lampan. Det är helt okej för mig. Nu ligger den på tradera istället!

Ha det så bra..
Kram Anna

34 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »