nyår

Vinnaren…

Tack alla ni som varit med i tävlingen. Så roligt det har varit att kunna erbjuda en sådan här alldeles fantastisk tävling. Känns så fint att kunna ge er alla chansen att vinna!
Tack all för era ord om min blogg och mitt hem. Att blogga betyder oerhört mycket för mig. Jag kan faktiskt säga att bloggandet har förändrat hela mitt liv!Nu har jag bloggat sedan nov 2007, det har blivit ett par år och hoppas på att fortsätta flera år till!
Japp, nu var det dags att avslöja vinnaren av 4 shell stolar från Furniturebox!
Trumvirvel…
♥Linda♥Feb 26, 2012 08:52 AM

  Hej! Wow, vilken spännande tävling och vilka fantastiska priser. Jag vill gärna vara med och prova min lycka! Jag har gillat på fb och gjort ett inlägg på min blogg så det blir väl två lotter då. *Håller tummarna* Kram Linda
  Ett stort Grattis till dig. Skicka ett mejl med din adress och telefon nr till mig på 
  Till er som inte vann, ni var ju ganska så många:) blink blink! Furniturebox har ju ett jätte bra pris på 4 Shell stolar. Känns det ändå för mycket så köpt två i sänder. Det gjorde jag!
  Ps. Va kul det var att så många norska bloggar var med i tävlingen. Om ni är intresserade av ett reportage besök så kan ni alltid mejla över lite helhetsbilder till mig. Så kanske det just blir du som får besök av mig och en Fotograf.
  Jag kommer gärna och gör reportage hos er kära Svenskar med, detsamma gäller er om bilder till min mejlbox!

  OBS: Kika in om en stund igen..
  Furniturebox kommer ha ett kanonerbjudande till er!!Ahh, va kul!!

  Kram på er alla och ha en fin dag!!

  8 Comments

  Leave a Reply

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Translate »