Dubai,  mina reportage,  resor

The Dubai Fountain

Tjejresa i samarbete med DittDubai

Efter att ha haft en heldag i gamla och nya delen av Dubai var det dags att åka hem till hotellet och svida om för en natt på stan.


(Ursäkta lite korniga bilder, men det är inte så lätt att fota utan stativ och utan blixt,
 så det blir lite vad det blir)

Först besökte vi ladysnight på Karma Café som låg bakom gallerian The Mall Dubai med utsikt över The Dubai Fountain . Här fick vi fyra gratis cocktails,deras variant av Mojito var riktigt god. (drinkarna var rätt så svaga)

Ett par dagar senare var vi tillbaka för att äta och jag kan bara säga att både Paulina och jag tyckte att maten var fantastiskt god . Vi åt en femrätters ”Tasting menu” som kostade 199 AED är ca 440 SEK per person. Det var så gott, så gott och nu är jag helt såld på Sushi.

Till höger i bilden ser man Dubai Mall.

Det var helt magiskt att få uppleva Dubai Fountain. Musik och fontän var helt synkande. Jag spelade in några snuttar med mobilen.

Klicka på filmerna och njut.

Efter det åkte vi tillbaka till vårt hotell Taj och gick in på nattklubben på Billionaire Mansion / Monroe Nights som låg i samma byggnad som vårt hotell.

En toppenkväll helt enkelt, här fick vi även fyra gratis drinkar. Det är bra att vara tjej i Dubai. Man får gratis dricka och ingen antastar en. Det gillar jag. Har nog aldrig känt mig så säker på en klubb som i Dubai. Här tolereras ingen tafsande!!!

Fortsättning följer.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »