matrum

De säger att ombyten förnöjer, men jag känner mig rätt så nöjd med det som är..


Skänken är målad i en grågrön färg NCS 6005-G80Y

När man arbetar som inredningsstylist så tänker nog de flesta att jag ändrar om för jämnan här hemma. Och visst har jag haft sådana perioder, men det var länge sedan sist. Nu förtiden blir det bara småjusteringar, då jag helt enkelt trivs väldigt bra med hur det ser ut hemma hos oss.
Visst behöver det göras om lite här och var, men vem har sagt att man måste ha det tipptopp över allt,och just nu prioriterar vi helt andra saker än att köpa grejer och vi försöker spara så mycket pengar vi kan för att kunna göra upplevelser ihop, det är fantastiskt tycker jag.

Jag hoppas på att kunna komma ut i skogen en stund i dag, kanske är det sista gången man plockar svamp i år,så det gäller att passa på.
Ha en fin söndag/Anna

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Translate »