samarbete,  sovrum

Ordning och reda med ELFA.

Samarbete

Nu har det blivit ännu mer ordning och reda i vår garderob då ELFA sickade hem två stycken praktiska avdelare till våra grunda korgar. En hamnade här i sovrummet och en hamnade i tvättstugan.

Elfas förvaringssystem är en ”gudagåva” , så snyggt!  och koaset förvandlas till organiserad ordning. Det gillar jag. Är oerhört glad för förvaringssystemet i från Elfa som vi har här i sovrummet och  i tvättstugan.

Vill ni se mer av vårt förvaringssystem i från Elfa så klicka här på sovrum och tvättstuga  


Just nu håller vi på att göra om ett mindre sovrum som inte längre används till en Walk in Closet!


Från början var det tänkt att vi bara skulle göra en enklare lösning, men nu känner jag att jag får ta mig en funderare för jag såg att Elfa fått in en hel del nyheter som jag gillar. Vad säger ni om de här snygga skjutdörrarna?

Dessa topphängda skjutdörrar är ju hur snygga som helst. 
De hade kunnat bli hur fina som helst i min nya WIC!

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »