Jul,  mina reportage,  mitt hem

Annas känsla för balans – Julreportage i Sköna hem nr Nr 14 -2017

Arr Anna Truelsen  Text Cecilia Von Mentzer Foto Jonas Lundberg

Mitt julpyntade hem är med i senaste numret av Sköna hem. Det är ett reportage som Jonas och jag gjorde för två år sedan. Många gånger hinner man känna att oj, vad det ser annorlunda ut hos oss nu, jämfört med då. Men det gör det inte den här gången. Även om det har gått två år så ser det ungefär likadant ut här. Anledningen till det är att jag trivs väldigt bra med hur vi har det hemma hos oss, och känner inget större behov av att ändra om. Så det ni ser på bilderna är så det ser ut hemma hos oss.
Är ni intresserade av att vet mer om min jul, då tycker jag att ni skall köpa Sköna hem, för där berättar jag lite om hur det tex är att vara en ”granfantatiker”
Kika gärna in till mig på instagram @truelsen
Ha det så gott/Anna

3 Comments

  • Stina

    Å, så vackert <3 Jag skulle sålätt kunna bara flytta in 🙂 <3 Själv tycker jag mitt hem är så hysteriskt med massa grejor överallt…jag blir stressad 🙁 Förstår inte varallt kommer ifrån 😉 <3 🙂

    • Anna Truelsen

      Tack snälla! Jag har inrett vårt hem med lite saker för jag blir som du beskriver att du blir,nämligen stressad av för mycket saker. Jag behöver en lugn o balanserad grund. Färglös skulle många tycka,och jo,jag är sparsam med färg för jag trivs bäst så. Men när det kommer till kläder så har jag gärna,gult,grönt och rött.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »