träning/hälsa

Repair me

Inlägget innehåller addlinks

Det där med hår är verkligen inte lätt. Jag var naturligt blond till jag var 5 år sen blev jag mörkare och mörkare och när jag var 12 år var jag jättemörk i håret. Ett år senare när jag var 13 blekte jag håret och var blond till ungefär 15 års åldern. Efter det försökte jag få tillbaka min vanliga chokladbruna hårfärg och var brunhårig till ungefär för ca 4 årsedan. Mitt hår var då väldigt mörkt, pga hemma färgning och jag vantrivdes. En salong åtog sig jobbet med att stegvis få mitt hår att bli blont. Bytte salong efter nått år och sedan har goa Jenny på Annikas hårateljé tagit över.

Den heta solen & blondprodukterna (silverschampoo) har slitit hårt på mitt hår och vi bestämde oss för att göra botten och mellanpartiet lite mörkare. Det var inte helt enkelt kan jag säga då mitt hår torrt och lätt slår över i rött när man försöker få till en bra bottenfärg. Nästa gång jag kommer till frisören så skall det göras ljusa slingor i bottenfärgen, då jag tycker om det ljusa men vill ha en botten som är mörk och ger tyngd. Hur mitt hår ser ut nu skall jag visa lite mer någon dag,men jag vill att håret ungefär skall se ut som bilden längst ner i mitten fast lite mörkare botten och mellanparti. Jag tänker fortsätta med ljust hår för det trivs jag väldigt bra i.
Jag gör allt för ge håret fukt och tvättar håret med Kevinmurphy produkter. Använder Kevin Murphy repair me wash trio- leave in repair. Samt färgbomb i från Revlon nuticolor creme i nyansen white. Samt arganolja i håret och gör inpackningar med arganolja alternativt olivolja 1-2 gr i veckan. Lägger i oljan innan jag lägger mig och sover med den, tvättar sedan håret med repair me produkterna. Detta gör att mitt hår återfuktad bra och blir friskare och friskare. Jag käkar även @bobbyoduncu hårvitaminer  SUPERHAIR med och de gör att håret växer fortare och blir friskare för varje dag.

Fortsättning följer….

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »