samarbete

Produkter till håret

Samarbete

Tryck på bilden för att se texten bättre.

Jag skrev ju ett inlägg om mitt hår för ett tag sedan och jag lade även upp det på instagram och där fick jag ett tips om dessa produkter som ni ser ovan. Jag kom i kontakt med Pr avdelningen för Macademian oil och de erbjöd mig att testa deras produkter för att se om de är precis vad mitt torra hår behöver.

Jag kommer att testa dem och sedan utvärdera dem här och kommer att kunna erbjuda er att vara med i en tävling där ni kan vinna produkter i från Harimacademia.


Det som verkar lovande med dessa produkter är att de är vårdande för håret och de innehåller inga sulfater och parabener.

Dessutom så vet jag att min goa vän och kollega Carina säger att Hair macademias Deeep repair hair masque är den bästa som finns, så det låter hoppfullt.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »