vardagsrum

Blomprakt – snittblommor till helgen.

Allt så jag blir så lycklig av blommor,det är så sjukt vackert och så roligt att fota. 

I dag har jag varit och beställt massa blommor på Växtboden iVeddige till ett jobb jag skall göra i veckan. (Passade på att köpa en helgbukett när jag ändå var där)

En redaktör ringde och undrade om jag kunde göra reportage i från mitt hem till dem och ville ha med massa blommor. Det ska bli väldigt roligt att göra det reportaget! Skönt när jobben kommer till en och jag inte behöver leta hela tiden,även om jag gillar att leka dektetiv. Många gånger är resan fram till målet lika spännade och roligt som själva upplevelsen som väntar när allt går i lås.

Ha en skön lördag/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »