samarbete

HANDLA SMART, HANDLA PÅ MATSMART…..

Inlägg i samarbete med MATSMART
På matsmart finns allt möjligt, allt i från vitaminer till diskmendel, chips, drinkmix och All Bran

Allt till nedsatt pris!

Matsmart har ett stort sortiment av glutenfria och sockerfria produkter.

Den här gången beställde jag hem ett par förpackningar Allbran till superbra pris,
 All bran går nämligen åt som smör i solen härhemma,så det var precis vad vi behövde.

Att köpa på kort datum är lite som att fynda på loppis eller på rea tycker jag.
Jag vet inte hur du är men jag går igång på att handla på rea, jag känner mig liksom nästan lite ”hög” på att handla billigt, du vet, känslan av när man känner att man gör ett fynd. Den är go tycker jag,
sen så räcker ju pengarna till mycket mer om man handlar på extrapriser, rea och kort datum.
Jag har handlat så här i hela mitt vuxna liv och gillar att handla på det viset då det blir mer pengar över till annat. Vi sparar mycket pengar på detta och kan lägga pengar på te.x resor i stället.

Vi lever rätt så snålt i vardagen för att kunna unna oss mer när det väl gäller. Hade vi inte levt så här så hade vi aldrig haft råd att göra nått kul, så det gäller att tänka till och forma sitt liv ut i från de förutsättningar man har.

Detta smarta tankesätt genomsyrar allt jag gör i livet. Te.x när jag bokar en resa så jämför jag priserna mellan resebolagen i norden inom samma koncern, tex på Ving och Spies, det är samma resebolag men priserna kan diffa upp och ner.

I maj skall jag och min goda vän Paulina åka till Dubai och genom att boka resan via Danska Spies så blev resan över 1000 kr billigare än om jag hade bokat den på Ving i Sverige. Jag gjorde samma sak för några årsedan när vi åkt med Tui, och då blev resan 9000 kr billigare när vi bokade i från den Danska sidan så det gäller att vara om sig och kring sig.

När jag handlar på vår ICA i byn kollar jag alltid in extra priser och kortdatumhyllan missar jag aldrig.  När kortdatumhyllan är välfylld av tex kött till nedsatt pris så känner jag mig exalterad,ler:) Det känns så bra att få mer för pengarna och jag gillar verkligen tanken med detta. Tänk vad det slängs mycket mat, maten är liksom inte förbrukad bara för att datumet gått ut,någon som verkligen har anammat detta är ….
Vi älskar matsmart, det känns lite som julafton att surfa in där och klicka hem superbillig mat och när lådan kommer så står hela familjen förväntans fullt och river i lådan..
Det ni ser på bilderna gick bara på 650 inc frakt! 
Vi har handlat mat på matsmart flera gånger under 2017 och det känns å bra att vi och alla andra miljösmarta personer har räddat 2022 ton mat från att slängas, det ni!!
Vill ni också handla smart så kan ni få rabatt genom att ange koden truelsen ,då får ni 50 kr rabatt på köp över 350 kr till den 6/2
Lycka till med att handla billigt, för mig är det en sport..ler.)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »