samarbete

Spar tid och klicka hem din badrumsinredning på ett kick.

Inlägg i samarbete med Bygghemma.se
Jag tycker att det är så mycket man skall få in varje dag och när jag har jobbat färdigt så är jag inte jättesugen på att åka runt i massa butiker och uppskattar verkligen att man kan klicka hem saker via datorn. Tycker att det är oerhört praktiskt, man ser hela sortimentet framför sig och väljer det man vill ha och sen får man det hemkört.
Vår badtunna tex, den köpte vi via ett klick och det var oerhört skönt att få den hemkörd. Vi hade aldrig fått hem den själva då det krävdes en lastbil för kunna frakta hit den.

När vi byggde om vårt badrum så åkte jag runt i halva Göteborg för att titta på kakel och klinker och då har jag ca 1 timma varje väg in till stan, så försvann även mycket tid när jag sprang runt i de olika butikerna då jag inte riktigt hittade de jag ville ha. Blandare köpte vi på ett ställe och kommod och spegel på ett annat. Tänk vad tid vi hade sparat om vi hade beställt badrumsmöblerna, klinker och kakel på ett ställe. I dag vet jag något som jag inte visste då, att Bygghemma.se hade haft allt vi hade behövt för vårt badrum. Vi hade inte behövt åka runt utan hade kunnat klicka hem allt och fått alla produkterna hemkörda. Med den lärdomen i backfickan så beställde vi både tapetlim, roller och repareringstapeten Easy up från bygghemma för några veckor sedan när vi var i full gång med att renovera min blivande WIC, då vi ville spara tid och inte åka runt i massa butiker. Tre dagar senare kunde vi hämta det vi beställt på macken. Hur smidigt som helst!

Bor man i stan kanske det inte är så jobbigt att åka runt, men jag som bor på landet tycker att nätbutiker är en stor vinst då man sparar tid genom att beställa online. Dessutom slipper man alla köer och det uppskattar jag verkligen.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »