träning/hälsa

I refuse to Sink

Många har frågat om min tatuering,vad det egentligen står på mitt ben. Det står”I refuse to sink”
För mig betyder det kämpa,håll huvudet ovanför vattenytan,ge inte upp, och det betyder också att jag har kraften att klara det,kraften att sträva framåt och inte ge upp. Jag älskar att leva och gör det fullt ut. Livet är inte bara enkelt utan fullt av problem som behöver lösas. Jag driver eget företag och njuter av det,älskar det verkligen. Inget kan stoppa mig,jag arbetar framåt för att få upptäcka mer,se mer av världen,få nya möten med människor. Som mamma så slåss jag för rätten till att vår son med funktionssättning- asberger & add ska få den hjälp och stöd som han behöver. Just nu känner jag mig som ett rytande lejon. Har liksom fått nog. Men syon Carina på marks gymnasiet hon är bra hon. Hon såg oss! Japp livet är inte alltid som lätt men I refuse to sink!

No Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »