träning/hälsa

I refuse to Sink

Många har frågat om min tatuering,vad det egentligen står på mitt ben. Det står”I refuse to sink”
För mig betyder det kämpa,håll huvudet ovanför vattenytan,ge inte upp, och det betyder också att jag har kraften att klara det,kraften att sträva framåt och inte ge upp. Jag älskar att leva och gör det fullt ut. Livet är inte bara enkelt utan fullt av problem som behöver lösas. Jag driver eget företag och njuter av det,älskar det verkligen. Inget kan stoppa mig,jag arbetar framåt för att få upptäcka mer,se mer av världen,få nya möten med människor. Som mamma så slåss jag för rätten till att vår son med funktionssättning- asberger & add ska få den hjälp och stöd som han behöver. Just nu känner jag mig som ett rytande lejon. Har liksom fått nog. Men syon Carina på marks gymnasiet hon är bra hon. Hon såg oss! Japp livet är inte alltid som lätt men I refuse to sink!

2 Comments

  • Veronica

    Jag kan förstå din kamp, sitter lite i samma båt. Gratulerar till en bra Syo!
    Jag har tatuerat Carpe Diem på min vänstra underarm, för att jag verkligen vill fånga dagen, varje dag! Jag fick en till chans i livet och den vill jag ta fullt ut. Varje dag! Det är en av anledningarna till att jag sparkat igång bloggen igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Translate »