samarbete

Dermalogica -produkter som vårdar din hud innefrån -ut.

( I samarbete med Dermalogica )

Jag har i samarbete med Svenska Skönhets akademin i Varberg fått testa tre stycken hudbehandlingar som heter Quick fix som anpassas helt efter kundens hudtyp. Då jag har torr hud som suktar efter återfuktning och även har en mild form av Rosacea så har Hudterapeuten Hanna utformat hudbehandlingen helt efter min huds förutsättningar.

Hanna har satsat på att boosta min hud med mycket fukt, och har vårdat min hud på bästa sätt och har arbetat barriärstärkande,fuktgivande och lugnande så att minhud skall hålla sig fräsch på djupet så att min Rosacea skall hålla sig i schack.


Jag har i samarbete med Dermalogica fått testa produkter som Hudteraputen Hanna på Svenska skönhetsakademin har valt ut. Produkter som är helt anpassade efter min huds behov. Ett samarbete som jag är väldigt glad och tacksam för då jag aldrig tidigare prioriterat min hud,men det kommer bli ändring på det nu.

Ultra calming Cleancer är en toppen produkt rengör ansiktet utan att irritera.

Ultra calming mist  är som en frisk fläkt i ansiktet och går fint att spraya rätt över makeup. Ger en uppfriskande känsla.

Active moist skapar en osynlig barriär i ansiktet mot fukt förlust.

Ultra calming serum är ett koncentrerat serum som stärker hudbarriären och bygger upp hudens motstånds kraft. Perfekt för känslig eller överansträng hud. Passar perfekt på sommaren då solens sliter hårt på huden. En riktigt bra produkt för oss med känslig hud.

Calm water gel är oerhört skön att ta i ansiktet efter en dag på stranden. Ger en skön sval känsla i hela ansiktet.

Stress positive Eye lift  ”En ögonprodukt som reducerar de negativa effekterna som stress kan ha på huden kring dina ögon. På bara några minuter kommer denna snabbverkande fusion mellan mask och creme dämpa svullnad, lugna rodnad och ge rikligt med utslätande fukt. Huden blir efter applicering mindre känslig och får en fin lyster, samtidigt som mörka ringar tonas ned.”
Japp ni hör, en toppenprodukt som jag verkligen känner gör skillnad.

Calm water gel är oerhört skön att ta på i ansiktet efter en dag på stranden. Ger en skön sval känsla i hela ansiktet.

Ha det så gott/Anna

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »