mina jobb,  samarbete

Vårt rum här på Cook`s club

( Annonssamarbete med Ving )

Jag har varit med och gjort reportage om både Casa Cook på Rhodos och Casa Cook på Kos och måste säga att inredarna bakom Cook´s club har lyckats fånga den bohemiska känslan som Casa Cook bjuder på. Cook´s´club är inrett i samma anda fast i en lite enklare stil. Visst är det snyggt!

Vi bor i ett dubbelrum och har ett sovrum och ett litet matrum med kök, vilket är jättepraktiskt då vi både har spisplatta och kylskåp. Dessutom så har vi ett litet allrum och en härlig balkong med utsikt över poolen.

Jag fick precis reda på att Ving nästa vecka förhoppningsvis kommer att öppna upp för bokning sommarsäsongen 2019. Blir det inte så så lovar jag att uppdatera om det. Är du intresserad av det här hotellet klicka in dig på Vings hemsida och inspireras och boka så fort det kommer ut,för det här hotellet vill du inte missa.

Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »