samarbete

Juldukningstips

Samarbete med webbutiken Calixter

Den vackra glaskupan med marmor bricka kommer i från Calixter och visas i samarbete med Calixter.se Perfekt för julens alla stylningar och dukningar. Det bästa är att när julen är över så kan den pyntas med något annat. Jag är riktigt förtjust i säsongslösa prylar då jag tycker att det känns bra att kunna använda sakerna jag införskaffar mig året om. 
Om du uppger koden:  Anna så får du 15 % rabatt på hela varukorgen 
vi det ett köp på Calixter.se gäller tom 11 nov 2018

Jag får en hel del erbjudande att samarbeta med butiker och jag kan säga att det är inte ofta jag säger ja. Men när Tyra på Calixter kontaktade mig så kände jag med en gång att jag ville inleda ett samarbete då jag kände att butiken hade ett så personligt och trevligt sortiment. Ta och kika in i Tyras fina butik Calixter med vetja, kanske du också hittar något som du vill köpa, med  rabattkoden Anna så har du 15% rabatt på hela varukorgen, gäller till 11 nov.

Bestick, ljusstakar, fat och glas är loppisfynd. Servetterna är sydda av metervara i från tygskroten.

Jag älskar att duka fint och tycker att det är alldeles särskilt roligt att duka fint till jul.

Just nu råder det renoveringskaos inne i mitt hus då vi gör om kök, matrum, vardagsrum och hall. Ja ni förstår, inte så fotovänligt inne om man utgår i från att kunna bygga fina miljöer och fota. Visst ska ni få se bilder i från renoveringens gång, och jag kan avslöja att det kommer bilder redan nästa veckan här på bloggen. 
Tack o lov så har jag min lada där jag kan vara kreativ. Stora delar av ladan är full av köksateraljer, stolar mm, men jag har sparat en hörna där jag kan styla och fota och gjorde tidigare i veckan en juldukning där det enkla får tala.
Ha det så gott/Anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »