Nyårskrönika
nyår

Nyårskrönika

Nyårskrönika
TACKSAMHET
Jag lämnar 2018 med en känsla av Tacksamhet. Tacksam för ett år fyllt av medgång och motgång. Ett år som varit omtumlande där motgångarna fört mig framåt som människa och företagare. Jag är innerligt tacksam för att jag har nära vänner och familj som jag får finnas för och som finns för mig och jag är oändligt glad för mitt företag. Ett år där jag tagit mitt företag ett steg längre,och har kommit en bra bit framemot det som jag visionerat. Tack alla underbara människor som öppnat sina hem för mig och mina kära fotograf kollegor. Tack @carinaolander & @jonas_lundberg_photography för att ni är både mina nära vänner & kollegor,ni berikar mitt liv. Tack för alla fina reportage ni fotat. Ni är bäst! Tack alla magasin som jag har fått förtroendet att arbeta för. Tack alla företag som har anförtrott mig marknadsföring av era produkter. Tack resebolaget & turistbyråerna & pr byråerna som har lagt hotell & destinationer i mina händer. Jag ser fram emot ett spännande 2019 och hoppas på många nya länder att uppleva,härliga människor och fina hem att göra reportage om. Och jag ser fram emot ett 2019 där motgångarna kommer att bli mindre intensiva för alla vänner & familjer runt omkring. Tillsammans står vi starka ❤️

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »